Bütçe
5.000 TL
Yer
Turkiye
İyi Sosyaller, umarım gününüz güzel geçiyordur. Kız arkadaşıma akıllı saat almayı düşünüyoruz. 4-5K civarı bütçemiz var. iPhone kullandığı için Samsung modellerine hiç bakmadık direkt Huawei GT serisine yöneldim ben. Şu an en uygun olduğu için GT3 Elegant modeli var aklımıda. Sizce alınır mı yoksa günümüz için başka modellere mi bakılmalı? (Yuvarlak kasa saat istiyoruz.) Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Benzer fiyatlara fit 4 var. Daha yeni çıkmış, güncel ve harika bir model. Bir fit 3 kullanıcısı olarak net fit 4 öneririm. Hem kadın bileğinde çok daha zarif duracaktır.

Benimde hoşuma giden bir modeldi, özellikleri de ayrıca güzeldi. Seçeneklerimiz arasında ama yuvarlak kasa saatleri daha çok beğeniyor. GT3 aldığımız durumda üzecek bir durum olur mu?

Benim de hoşuma giden bir modeldi, özellikleri de ayrıca güzeldi. Seçeneklerimiz arasında ama yuvarlak kasa saatleri daha çok beğeniyor. GT3 aldığımız durumda üzecek bir durum olur mu?

2021'de çıkmış bir model GT3. teknolojik bir saat sonuçta, aradan 4 yıl geçmiş eskidi artık. Almışken güncel bir akıllı saat almakta fayda var. Yarın bir gün çöp olacak neticede. İlla yuvarlak olacaksa bence GT5'e göz atın.

2021'de çıkmış bir model GT3. teknolojik bir saat sonuçta, aradan 4 yıl geçmiş eskidi artık. Almışken güncel bir akıllı saat almakta fayda var. Yarın bir gün çöp olacak neticede. İlla yuvarlak olacaksa bence GT5'e göz atın.
Haklısınız, sanırım Fit4-GT5 arasından birini seçsek daha uygun olacak gibi. Teşekkür ederim yardımınız için.