HsynAdgzl35

Çalışkan
Herkese selam. Yeni Huawei Watch GT 6 akıllı saat aldım. Bildiğiniz üzere Huawei Health uygulamasıyla çalışıyor. Telefon olarak iPhone 16 kullanıyorum. Saat bi süreden sonra uygulamayla bağlantıyı kesiyor. Hava durumu olsun konum olsun bazı bilgileri vermemeye başlıyor. Bu durumda ne yapmam lazım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Herkese selam. Yeni Huawei Watch GT 6 akıllı saat aldım. Bildiğiniz üzere Huawei Health uygulamasıyla çalışıyor. Telefon olarak iPhone 16 kullanıyorum. Saat bi süreden sonra uygulamayla bağlantıyı kesiyor. Hava durumu olsun konum olsun bazı bilgileri vermemeye başlıyor. Bu durumda ne yapmam lazım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bağlantı sorunlarını gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Uygulamayı Güncelleyin:
- Huawei Health uygulamasının en son sürümünü kullanıyor olduğunuzdan emin olun. App Store üzerinden güncellemeleri kontrol edin.

2. Bluetooth Bağlantısını Kontrol Edin:
- iPhone’unuzda Bluetooth ayarlarını açın ve Huawei Watch GT 6'nın bağlantısını kesin. Ardından, saatinizi tekrar sıfırdan bağlayın.

3. Güç Tasarrufu Ayarlarını Kontrol Edin:
- iPhone'unuzun güç tasarrufu modunun kapalı olduğundan emin olun. Bu mod, bazı uygulamaların arka planda çalışmasını etkileyebilir.

4. Huawei Health Uygulaması İzinlerini Kontrol Edin:
- Ayarlar > Gizlilik > Uygulama İzinleri kısmından Huawei Health uygulamasının gerekli tüm izinlere sahip olup olmadığını kontrol edin. Konum ve bildirim izinleri açık olmalıdır.

5. Ağ Bağlantısını Kontrol Edin:
- iPhone’un internet bağlantısını (Wi-Fi veya mobil veri) kontrol edin. Zayıf bir ağ bağlantısı, uygulamanın düzgün çalışmamasına sebep olabilir.

6. Saati Sıfırlayın:
- Saatinizi fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. Saatin ayarlar menüsünden fabrika ayarlarına sıfırlama işlemini gerçekleştirin. Ardından tekrar bağlantı kurmayı deneyin.

7. Farklı Bir Cihazla Deneyin:
- Eğer mümkünse, Huawei Watch GT 6’yı başka bir Bluetooth özellikli cihazla (başka bir telefon gibi) deneyerek saatin kendisinde bir sorun olup olmadığını kontrol edin.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, teknik destek almak için Huawei müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz.