Huawei HG255s modemde DNS değiştirilebilir mi?

RG07

Becerikli
Arkadaşlar merhaba,

Huawei HG255s Fiber modem var evde. Bina altyapısı FTTB. ONT cihazına bina içine fiber kablo geliyor, ONT cihazından Router'a Ethernet ile bağlanıyor.
Bu dandik modem ile Wi-Fi sorunları yaşıyorum. Onun haricinde de kablolu kullanımda bile internet altyapımda DNS kaynaklı sorunlar yaşıyorum ve Superonline bağlantımın stabil olduğunu söyleyip duruyor Yıldırdılar artık. Bu modemi kırıp DNS değiştirmenin bir yolu var mı?

Veyahut şöyle bir cihaz alsam hem kapsama alanı için hem de DNS değişikliği için işe yarar mı? Yoksa sadece kapsama alanı artıp DNS değişikliği işe yaramaz mı? Eskiden modem şifresini öğrenebilen cihazlar vardı diye hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cihaz değiştirirsen hem DNS değiştirebilirsin hem de zapret kullanıp sansüronlinenin engellerinden kurtulabilirsin daha iyi çekim gücü olması da cabası.

Recep Bey'in paylaştığı videoyu izledim. HTML üzerinden gelen veri *****. Güncelleyip fixlemişler sanırım öyle alamadım. Keenetic bu şifreyi alabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…