Saf Android çöp o zaman Google yok diye. Ben şahsen Bootloader kilidi açılabilse Huawei alırdım çünkü Google uygulamalarını ve servislerini zaten kullanmıyorum. Ha kullansam sorun olur muydu hayır, biri demiş “YT'ye tarayıcıdan girmek mi kalsın” diye, işte istemci nedir bilmeyen bir kullanıcı.

Neymiş bu Google'a cidden insanlar tapar oldu artık şirkete. Kullanılmayı sever olmuş millet.

Şunu da belirteyim; boşuna Android Linux tabanlı falan demiyoruz. iOS gibi kısıtlayıcı bir sistem değil istediğini yapmakta özgürsün. Google mı yok? E yükleyemiyor musun be adam? Bu kadar mı beceriksizsin?

Konu başlığı ile içerisindeki yazışmalar uyuyor mu sizce? Siz beğenmezsiniz tamam, ama bizene? Ben de Google'ı kullanmıyorum, sevmiyorum o zaman her yorumda konuyla alakalı alakasız belirteyim bunu, ne kadar mantıklı sizce?

Konuşmak için konuşuyorsunuz sadece.

Ben bir cihazda Google var mı yok mu diye bakacaksam 1K'ya Vestel marka gibi cihazlar alabilirim neden çünkü Google var. Bu bakış açısı kesinlikle çok saçma. Cihaz alırken Google olup olmamasına değil de ekran, işlemci ve kamera vb. gibi faktörlere bakarım. Belki ben o cihazda Google var diye aldım ama belki bahsi geçen cihaz alınmayacak bir cihaz bunu nereden bileceğim? Bir de başımıza şimdi Google sevdalıları çıktı desenize.

Uygulamalarında reklam olan HyperOS vs One UI gibi güzel ve stabil olan HarmonyOS desem kim kazanır?
HyperOS reklamları kapatilabiliyor. Ayrıca HarmonyOS işlevsellik açısından asla One UI veya HyperOS etmez. Stabil olabilir ama işlevsel olmadıktan sonra stabilizasyonun da çok bir önemi kalmıyor.

Ben bir cihazda Google var mı yok mu diye bakacaksam 1K'ya Vestel marka gibi cihazlar alabilirim neden çünkü Google var. Bu bakış açısı kesinlikle çok saçma. Cihaz alırken Google olup olmamasına değil de ekran, işlemci ve kamera vb. gibi faktörlere bakarım. Belki ben o cihazda Google var diye aldım ama belki bahsi geçen cihaz alınmayacak bir cihaz bunu nereden bileceğim? Bir de başımıza şimdi Google sevdalıları çıktı desenize.
Custom ROM ile kullanılırsa mükemmel cihazlar fakat benim sevmediğim taraf HarmonyOS olması.

Bu bakış açısı kesinlikle çok saçma
Kamera, stabilizasyon önemli fakat kullanım kolaylığı, işlevsellik ve kalite ilk sırada, YouTube'u tarayıcıdan izlemek hiçbir şekilde kolaylık veya kalite sağlamaz.

Yani Huawei'nin onlarca alternatifi var. Tarayıcı uygulaması PC'deki gibi rahatsa tamam da yoksa tercih etmezdim.
Hocma native google var ya da google play store kurcanız amam native google kolay kurulur ama google play game servis ve diger servisler calismas youtbe bisuru video var cozumu cok google icin telefon secmeyin.

Hocma native google var ya da google play store kurcanız amam native google kolay kurulur ama google play game servis ve diger servisler calismas youtbe bisuru video var cozumu cok google icin telefon secmeyin.

Hocam eğer Huwaei o araya alınacak en iyi telefonsa alırım da yoksa yine de eksi benim için. Ben düşük bütçede Realme yüksek bütçe de Samsung tercih ederim. Ama o paraya Huwaei daha iyiyse neden olmasın?