Huawei Mate 10 Lite, HarmonyOS alabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 683
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    huawei

Ben bir cihazda Google var mı yok mu diye bakacaksam 1K'ya Vestel marka gibi cihazlar alabilirim neden çünkü Google var. Bu bakış açısı kesinlikle çok saçma. Cihaz alırken Google olup olmamasına değil de ekran, işlemci ve kamera vb. gibi faktörlere bakarım. Belki ben o cihazda Google var diye aldım ama belki bahsi geçen cihaz alınmayacak bir cihaz bunu nereden bileceğim? Bir de başımıza şimdi Google sevdalıları çıktı desenize.

Uygulamalarında reklam olan HyperOS vs One UI gibi güzel ve stabil olan HarmonyOS desem kim kazanır?
HyperOS reklamları kapatilabiliyor. Ayrıca HarmonyOS işlevsellik açısından asla One UI veya HyperOS etmez. Stabil olabilir ama işlevsel olmadıktan sonra stabilizasyonun da çok bir önemi kalmıyor.

Custom ROM ile kullanılırsa mükemmel cihazlar fakat benim sevmediğim taraf HarmonyOS olması.

Bu bakış açısı kesinlikle çok saçma
Kamera, stabilizasyon önemli fakat kullanım kolaylığı, işlevsellik ve kalite ilk sırada, YouTube'u tarayıcıdan izlemek hiçbir şekilde kolaylık veya kalite sağlamaz.

Ben anlamadım şimdi Huawei'de YouTube var mı yok mu? Bir de play store. PS tamam da YT yoksa olmaz.

Yani Huawei'nin onlarca alternatifi var. Tarayıcı uygulaması PC'deki gibi rahatsa tamam da yoksa tercih etmezdim.
Hocma native google var ya da google play store kurcanız amam native google kolay kurulur ama google play game servis ve diger servisler calismas youtbe bisuru video var cozumu cok google icin telefon secmeyin.

Hocma native google var ya da google play store kurcanız amam native google kolay kurulur ama google play game servis ve diger servisler calismas youtbe bisuru video var cozumu cok google icin telefon secmeyin.

Hocam eğer Huwaei o araya alınacak en iyi telefonsa alırım da yoksa yine de eksi benim için. Ben düşük bütçede Realme yüksek bütçe de Samsung tercih ederim. Ama o paraya Huwaei daha iyiyse neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…