ADB AppControl ile gereksiz servisleri kaldırabilirsiniz.

Cihaz aslında PC'ye bağlanıyor ama ADB AppControl görmüyor. Ayrıca ne gibi uygulamaları kaldırabilirim ki? Oyun Merkezi filan elle siliniyor ama dediğim gibi pil kullanımı kısmında adı filan hiç yok o yüzden kaldırmanın bir faydası olur mu bilemedim.

Cihaz aslında PC'ye bağlanıyor ama ADB AppControl görmüyor. Ayrıca ne gibi uygulamaları kaldırabilirim ki? Oyun Merkezi filan elle siliniyor ama dediğim gibi pil kullanımı kısmında adı filan hiç yok o yüzden kaldırmanın bir faydası olur mu bilemedim.

Neyi kaldırdığını bildiğinden emin ol. Özellikle com.google ve com.android ile başlayan şeyleri kaldırırken 10 defa, hatta 100 defa düşün.

Neyi kaldırdığını bildiğinden emin ol. Özellikle com. Google ve com. Android ile başlayan şeyleri kaldırırken 10 defa, hatta 100 defa düşün.

Oyun Merkezi filan elle siliniyor ama dediğim gibi pil kullanımı kısmında adı filan hiç yok o yüzden kaldırmanın bir faydası olur mu? ADB yani CMD ile yapılan kısımla şimdi hiç uğraşmak istemiyorum.

Ekran cozunurlugu secegini ''Akilli'' yerine ''Dusuk'' seceneginde kullanin. Ciddi etkisi oluyor pil omrune. Kendim de bazen o ayarda kullaniyorum, en az 1 saat ekliyor pil omrune neredeyse. Tabii sizde sonuclar biraz daha dusuk olabilir.

Sizin telefonunuzdaki EMUI surumunde var mi bilmiyorum ama, ''Uygulama Baslatma'' ayarlarinda da en ustteki ''Tumunu otomatik olarak yonet'' secenegini acin. Pil omrune etkisi yine fark edilebilir oluyor.
1719223183776.webp

Ekran cozunurlugu secegini "Akilli" yerine "Dusuk" seceneginde kullanin. Ciddi etkisi oluyor pil omrune. Kendim de bazen o ayarda kullanıyorum, en az 1 saat ekliyor pil omrune neredeyse. Tabii sizde sonuclar biraz daha dusuk olabilir.

Sizin telefonunuzdaki EMUI surumunde var mi bilmiyorum ama, "Uygulama Baslatma" ayarlarinda da en ustteki "Tumunu otomatik olarak yonet" secenegini acin. Pil omrune etkisi yine fark edilebilir oluyor.
Eki Görüntüle 59349

Tümünü otomatik olarak yönet seçeneği açık.