Çözüldü Huawei Mate 20 Lite'da Bootloader kilidi nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MaveNN

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Dostlar selamlar, elimde Mate 20 Lite (SNE-LX1) cihazı bulunuyor. Cihazda şu an EMUI 12 kurulu ROM atacağım ve Bootloader kilidini açmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim?

Çözüm
Eskiden bootlader kilidi şifreyi Huawei kendisi veriyordu ancak artık vermiyor. Bu yüzden cihazın arka kapağını açıp test point ile groundu dokundurarak cihazın debug modunu açmanız gerekiyor. Sonrasında programla bootlader kilidi şifresini elde edebilirsiniz.

P20 lite için ben bu videoyu takip etmiştim. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum.

Mate 20 lite için test point şurada:

Bir cımbız aracılığıyla siz de bu işlemi yapabilirsiniz:

Eskiden bootlader kilidi şifreyi Huawei kendisi veriyordu ancak artık vermiyor. Bu yüzden cihazın arka kapağını açıp test point ile groundu dokundurarak cihazın debug modunu açmanız gerekiyor. Sonrasında programla bootlader kilidi şifresini elde edebilirsiniz.

P20 lite için ben bu videoyu takip etmiştim. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum.

Mate 20 lite için test point şurada:

Bir cımbız aracılığıyla siz de bu işlemi yapabilirsiniz:

Çözüm

Hocam ben yine korkuyorum bu konularda cihazın içini kapağını açarken falan zarar vermek gibi.

Bir yöntem vardı DC-unlocker 119 TL istiyor oda onu denesem olumlu bir sonuç alır mıyım?

Program satın alma konusunda maalesef bir tavsiye veremem. İstersen bir telefoncuya gidip arka kapağı açmasını rica edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…