Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Eskiden bootlader kilidi şifreyi Huawei kendisi veriyordu ancak artık vermiyor. Bu yüzden cihazın arka kapağını açıp test point ile groundu dokundurarak cihazın debug modunu açmanız gerekiyor. Sonrasında programla bootlader kilidi şifresini elde edebilirsiniz.
P20 lite için ben bu videoyu takip etmiştim. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum.
Mate 20 lite için test point şurada:
Bir cımbız aracılığıyla siz de bu işlemi yapabilirsiniz:
xdaforums.com
P20 lite için ben bu videoyu takip etmiştim. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum.
Huawei Mate 20 Lite / Kirin 710: Unlock FRP & Bootloader, Rollback EMUI 12, Flash Custom Rom / TWRP TESTPOINT
Welcome to my first Thread ever on XDA! I know that there are already some Guides on how to unlock Kirin 710, but most are outdated, include outdated software links and only work for Emui 9. So let's dive right in! I am not responsible for any...
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Eskiden bootlader kilidi şifreyi Huawei kendisi veriyordu ancak artık vermiyor. Bu yüzden cihazın arka kapağını açıp test point ile groundu dokundurarak cihazın debug modunu açmanız gerekiyor. Sonrasında programla bootlader kilidi şifresini elde edebilirsiniz.
xdaforums.com
Huawei Mate 20 Lite / Kirin 710: Unlock FRP & Bootloader, Rollback EMUI 12, Flash Custom Rom / TWRP TESTPOINT
Welcome to my first Thread ever on XDA! I know that there are already some Guides on how to unlock Kirin 710, but most are outdated, include outdated software links and only work for Emui 9. So let's dive right in! I am not responsible for any...
MaveNN
Başarılı
Eskiden bootlader kilidi şifreyi Huawei kendisi veriyordu ancak artık vermiyor. Bu yüzden cihazın arka kapağını açıp test point ile groundu dokundurarak cihazın Debug modunu açmanız gerekiyor. Sonrasında programla bootlader kilidi şifresini elde edebilirsiniz.
P20 Lite için ben bu videoyu takip etmiştim. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum.
Mate 20 Lite için test point şurada:
Eki Görüntüle 117710
![]()
Welcome to my first Thread ever on XDA! I know that there are already some Guides on how to unlock Kirin 710, but most are outdated, include outdated software links and only work for Emui 9. So let's dive right in! I am not responsible for any...xdaforums.com
Hocam ben yine korkuyorum bu konularda cihazın içini kapağını açarken falan zarar vermek gibi.
Bir yöntem vardı DC-unlocker 119 TL istiyor oda onu denesem olumlu bir sonuç alır mıyım?
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Program satın alma konusunda maalesef bir tavsiye veremem. İstersen bir telefoncuya gidip arka kapağı açmasını rica edebilirsin.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-