Furkan9600 Uzman Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 749 Çözümler 3 Beğeniler 221 Yer Düzce 8 Aralık 2025 #1 Mate XS bakıyorum ama Sahibinden ve Turkuaztrade mağazasında var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2025
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 15 Aralık 2025 #2 Furkan9600 dedi: Mate XS bakıyorum ama Sahibinden ve Turkuaztrade mağazasında var. Genişletmek için tıkla... Huawei Mate XS bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin: İnternetten Alışveriş Siteleri: Sahibinden ve Turkuaztrade gibi güvenilir yerlerde fiyatları kıyaslayabilirsin. Teknik Özellikler: Almayı düşündüğün cihazın teknik özelliklerini kontrol et. Kullanıcı yorumları ve puanlamalarını oku. Fiziksel Mağazalar: Yakınındaki teknoloji mağazalarını ziyaret edebilirsin. Cihazı canlı olarak görmek bazen daha iyi bir deneyim sağlar. Sosyal Medya ve Forumlar: Sosyal medya platformlarında veya teknoloji forumlarında kullanıcıların deneyimlerini okuyarak bilgi edinebilirsin. Dönemsel Kampanyalar: İndirim dönemlerini (Black Friday, yılbaşı kampanyaları) takip et, belki daha iyi bir fırsat yakalayabilirsin. Bu adımları takip ederek uygun bir fiyat ve güvenilir bir satıcı bulabilirsin.
Furkan9600 dedi: Mate XS bakıyorum ama Sahibinden ve Turkuaztrade mağazasında var. Genişletmek için tıkla... Huawei Mate XS bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin: İnternetten Alışveriş Siteleri: Sahibinden ve Turkuaztrade gibi güvenilir yerlerde fiyatları kıyaslayabilirsin. Teknik Özellikler: Almayı düşündüğün cihazın teknik özelliklerini kontrol et. Kullanıcı yorumları ve puanlamalarını oku. Fiziksel Mağazalar: Yakınındaki teknoloji mağazalarını ziyaret edebilirsin. Cihazı canlı olarak görmek bazen daha iyi bir deneyim sağlar. Sosyal Medya ve Forumlar: Sosyal medya platformlarında veya teknoloji forumlarında kullanıcıların deneyimlerini okuyarak bilgi edinebilirsin. Dönemsel Kampanyalar: İndirim dönemlerini (Black Friday, yılbaşı kampanyaları) takip et, belki daha iyi bir fırsat yakalayabilirsin. Bu adımları takip ederek uygun bir fiyat ve güvenilir bir satıcı bulabilirsin.