Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
İşlemci gücü gerektiren uygulamalarda yavaş ama istikrarlı çalışır mı, yoksa bu seviyede iyi bir işlemci midir?
Son düzenleyen: Moderatör:
@DarthGorsoy, laptop ile ilgilenen arkadaşlar daha iyi yorum yapabilir ancak şöyle söyleyeyim; bu bir ofis laptopu, çok oyun için ideal değil. Şahsen daha düşük donanımlı laptop ile hiçbir sorun yaşamadım ben. 14" olması güzel, donanımsal olarak da dediğim gibi ofis ve gündelik işler için fazlasıyla iyi.
Özetle herhangi bir yavaşlık yaşatmaz, gayet işini görür.
Özetle herhangi bir yavaşlık yaşatmaz, gayet işini görür.
Arlecchino
Başarılı
İşlemci gücü gerektiren uygulamalarda yavaş ama istikrarlı calisir mi, yoksa bu seviyede iyi bir işlemci midir?
Ofis bilgisayarı için gayet iyi işlemci. Genelde U veya P serisi işlemci kullanıyorlar H serisi gayet okey.
- Makaleler
- 1
İşlemci gücü gerektiren uygulamalarda yavaş ama istikrarlı çalışır mı, yoksa bu seviyede iyi bir işlemci midir?
İyi bir işlemci. Ben bu modelin işlemcisi yerine ekranına bitiyorum. Bu fiyata göre mükemmel bir ekranı var.
2
29422
Ziyaretçi
Vay be, nihayet güzel bir Hepsiburada indirimi.
Bu bütçede görür.3D yazıcım için blender gibi programlarda profesyonel olmayan tasarımlar yapmak istiyorum bu işimi görür mü acaba, bilen var mı?
NiqhTmaRe
Başarılı
Teşekkür ederim.
- Makaleler
- 6
Bunun bir üst modeli denilir mi bilmiyorum ama D16 modeli var.
Gayet hızlı seri çalıştığını söyleyebilirim. Eğer edit, render ve yüksek grafikli oyun oynamayacaksanız işinizi çok rahat görür.
Ayrıca Huawei laptopları nedense hafif ince ve kaliteli geliyor öneririm.