Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar Huawei Matebook D15 OpenCore ile macOS Ventura indirilirken "" hatası veriyor. Ne yapmam lazım? EFI dosyanız varsa atar mısınız?
BOHB-WAX9
Intel i5-10210U
Ekran kartını bilmiyorum.
Tam modeli biliyor musunuz?
Nasıl yani?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Baktığım kadarıyla bu modelde henüz bir Ventura desteği yokmuş.
Ne desteği var?Baktığım kadarıyla bu modelde henüz bir Ventura desteği yokmuş.
Qilin
Uzman
GitHub - goodbyepavlyi/Matebook-D15-2020-Hackintosh: OpenCore EFI files for Huawei Matebook D15 2020
OpenCore EFI files for Huawei Matebook D15 2020. Contribute to goodbyepavlyi/Matebook-D15-2020-Hackintosh development by creating an account on GitHub.
2020 modeli için var denenebilir.
- Makaleler
- 25
Kendi fakat güncel olmayan EFI dosyam. Deneyebilirsin:
github.com
GitHub - taarkov/Honor-MagicBook-X15-Hackintosh: Honor MagicBook X15 Hackintosh EFI
Honor MagicBook X15 Hackintosh EFI. Contribute to taarkov/Honor-MagicBook-X15-Hackintosh development by creating an account on GitHub.
Yalnız indirdim siz demeden önce galiba sadece Monterey ve Ventura desteği var o yüzden yapamadım. Bir EFI dosyası ile yaptım ama o interneti görmedi.Kendi fakat güncel olmayan EFI dosyam. Deneyebilirsin:
![]()
GitHub - taarkov/Honor-MagicBook-X15-Hackintosh: Honor MagicBook X15 Hackintosh EFI
Honor MagicBook X15 Hackintosh EFI. Contribute to taarkov/Honor-MagicBook-X15-Hackintosh development by creating an account on GitHub.github.com
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 25
Sizi anlamadım. Attığım EFI'nin Ventura desteği var. Kurmak istediğiniz sürüm ve konu kategorisi Ventura. Fakat bir başka EFI ile sorununuzu çözmüşsünüz, elinize sağlık. İyi forumlar.
Qilin
Uzman
Sizi anlamadım. Attığım EFI'nin Ventura desteği var. Kurmak istediğiniz sürüm ve konu kategorisi Ventura. Fakat bir başka EFI ile sorununuzu çözmüşsünüz, elinize sağlık. İyi forumlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube