Hiçbir başka sebebe inanmasan bile Recep Baltaş'ın Youtube Short'unu izle ve almaktan vazgeç. Samsung modellerine yönel.İkinci elden milletin fahiş fiyatını seyretmektense sıfır Huawei alayım mı diye düşündüm. İşlemci yine rezalet gibi duruyor ama 144 Hz, OLED ve papermat ekran bana güzel geldi.
Bütçe: 40.000-45.000 TL.
Hocam o shortsu izlemiştim de başka bir YouTuber Netflix'in sorunsuz çalıştığını söyledi.Hiçbir başka sebebe inanmasan bile Recep Baltaş'ın Youtube Short'unu izle ve almaktan vazgeç. Samsung modellerine yönel.
Olay sadece Netflix değil ki. Yazılım desteği muamma, satış sonrası desteği muamma, Türkiye'de aksesuar satışı çifte muamma. Samsung dışındaki tüm markalar bu konuda maalesef fazlasıyla sınıfta kalmış durumdalar. Artık yurtdışı alışverişi de yok, işini o yöntemle de çözemezsin. 45 az bir bütçe değil, Samsung modellerinden rahatlıkla ayarlarsın bir şeyler. Zaten 1.5 haftaya da S12 serisi çıkacak, taksitle lansman kampanyası falan denk gelir belki.Hocam o shortsu izlemiştim de başka bir YouTuber Netflix'in sorunsuz çalıştığını söyledi.
Doğru diyorsun hocam. Donanımhaber'den S12 hakkında haberlere baktım, önceki nesilden pek bir farkı yok gibi gözüküyor ama fiyatı iyi çıkarsa alabilirim. iPad Air 60hz IPS olmasına rağmen çok övülüyor, sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?Olay sadece Netflix değil ki. Yazılım desteği muamma, satış sonrası desteği muamma, Türkiye'de aksesuar satışı çifte muamma. Samsung dışındaki tüm markalar bu konuda maalesef fazlasıyla sınıfta kalmış durumdalar. Artık yurtdışı alışverişi de yok, işini o yöntemle de çözemezsin. 45 az bir bütçe değil, Samsung modellerinden rahatlıkla ayarlarsın bir şeyler. Zaten 1.5 haftaya da S12 serisi çıkacak, taksitle lansman kampanyası falan denk gelir belki.
Genel olarak çip yeniliyor Samsung, bir de düz-plus modelleri rotasyonda, S10+ vardı, S11 var, S12+ olacak.Doğru diyorsun hocam. Donanımhaber'den S12 hakkında haberlere baktım, önceki nesilden pek bir farkı yok gibi gözüküyor ama fiyatı iyi çıkarsa alabilirim. iPad Air 60hz IPS olmasına rağmen çok övülüyor, sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?