Seran87 Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 46 Beğeniler 10 18 Nisan 2025 #1 Huawei ONT'me SSH telnet ile bağlanamıyorum şifre kısmı gelmiyor. Telnet nasıl etkinleştirebilirim? Bir de benim hızlarım düşmeye başladı. Sizde durum nedir? İlk başta yüksek alıyordum şimdi düştü. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2025
Huawei ONT'me SSH telnet ile bağlanamıyorum şifre kısmı gelmiyor. Telnet nasıl etkinleştirebilirim? Bir de benim hızlarım düşmeye başladı. Sizde durum nedir? İlk başta yüksek alıyordum şimdi düştü.
anilon1 Çalışkan Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 60 Beğeniler 22 18 Nisan 2025 #2 Seran87 dedi: Huawei ONT'me SSH telnet ile bağlanamıyorum şifre kısmı gelmiyor. Telnet nasıl etkinleştirebilirim? Bir de benim hızlarım düşmeye başladı. Sizde durum nedir? İlk başta yüksek alıyordum şimdi düştü. Genişletmek için tıkla... Routeri bridge moda aldın mı?
Seran87 dedi: Huawei ONT'me SSH telnet ile bağlanamıyorum şifre kısmı gelmiyor. Telnet nasıl etkinleştirebilirim? Bir de benim hızlarım düşmeye başladı. Sizde durum nedir? İlk başta yüksek alıyordum şimdi düştü. Genişletmek için tıkla... Routeri bridge moda aldın mı?