Herkese iyi sosyaller. Huawei OptiXstar EG8041X6-10GPON terminal modemde PPPoE ayarları yaptık. ISS tarafından name ve password bilgileri sağlandı ve 22 olan portu 16 olarak değiştirmemizi söyledi. Biz de name ve password bilgilerini değiştirdik; lakin port bilgilerini değiştirebileceğiniz bir kutu yok. Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok seviniriz.
Detaylar
Kim cevapladı?kompetankedi 87
Üstün
Hangi ISS modem üstünde hangi logo var.
Hocam ISS ilçedeki yerel bir sağlayıcı 4gnet adında.
kompetankedi 87
Üstün
Hocam ISS ilçedeki yerel bir sağlayıcı 4gnet adında.
Tamam o zaman modeme root gerekmez 22 dediği port VLAN ID olmasın bir teyit eder misiniz?
Tamam o zaman modeme root gerekmez 22 dediği port VLAN ID olmasın bir teyit eder misiniz?
Valn isden bahsediyor diye anladık zaten
kompetankedi 87
Üstün
Anlamadım hocam.
Bir bilginiz var mı konu hakkında, 2 saati aşkın araştırma yapıyorum adam akıllı bir şey bulamadım
kompetankedi 87
Üstün
Bir bilginiz var mı konu hakkında, 2 saati aşkın araştırma yapıyorum adamakıllı bir şey bulamadım.
Amacınız VLAN ID değistirmek ise ekran görüntüsü atın ne yapmanız gerektiğini söyleyeyim.
Amacınız VLAN ID değistirmek ise ekran görüntüsü atın ne yapmanız gerektiğini söyleyeyim.
Hocam yani bize sadece ppoe bilgileri girdiğinizde port 22 olmuş olması gerekiyor onu 16 yapmanız gerekiyor.