HEKZ Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Beğeniler 31 Yer İstanbul Bugün 20:29 #151 bgns019 dedi: Kullanıcı adı ve şifrem admin/superonline ve Firmware sürümü V5R022C10S520 ama "hata: Admin girişi başarısız — IP/şifre kontrol et" hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz lütfen. Tarayıcıdan router arayüzüne girebiliyor musunuz? Güncelleme Geliyor.
bgns019 dedi: Kullanıcı adı ve şifrem admin/superonline ve Firmware sürümü V5R022C10S520 ama "hata: Admin girişi başarısız — IP/şifre kontrol et" hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz lütfen. Tarayıcıdan router arayüzüne girebiliyor musunuz? Güncelleme Geliyor.
QUINRY Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 17 Beğeniler 14 Bugün 20:32 #152 HEKZ dedi: Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz lütfen. Tarayıcıdan router arayüzüne girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende de var; GPT formatlı USB takılı. Modem resetlendi ve arayüze admin:superonline ile girebiliyorum. === HekzOntRace === [20:32:10] HATA: admin girişi başarısız — IP/şifre kontrol et Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 22:00
HEKZ dedi: Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz lütfen. Tarayıcıdan router arayüzüne girebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı durum bende de var; GPT formatlı USB takılı. Modem resetlendi ve arayüze admin:superonline ile girebiliyorum. === HekzOntRace === [20:32:10] HATA: admin girişi başarısız — IP/şifre kontrol et
HEKZ Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Beğeniler 31 Yer İstanbul Bugün 20:34 #153 QUINRY dedi: Aynı durum bende de var; GPT formatlı USB takılı Modem resetlendi ve arayüze admin:superonline ile girebiliyorum. === HekzOntRace === [20:32:10] HATA: admin girişi başarısız — IP/şifre kontrol et Genişletmek için tıkla... Uzaktan kontrol edebilmem için anydesk yada Rustdesk paylaşabilir misin? Sorunu net bir şekilde tespit etmem gerekiyor.
QUINRY dedi: Aynı durum bende de var; GPT formatlı USB takılı Modem resetlendi ve arayüze admin:superonline ile girebiliyorum. === HekzOntRace === [20:32:10] HATA: admin girişi başarısız — IP/şifre kontrol et Genişletmek için tıkla... Uzaktan kontrol edebilmem için anydesk yada Rustdesk paylaşabilir misin? Sorunu net bir şekilde tespit etmem gerekiyor.
QUINRY Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 17 Beğeniler 14 Bugün 20:35 #154 HEKZ dedi: Uzaktan kontrol edebilmem için anydesk yada Rustdesk paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tabii, buradan mı yazayım direkt PM atabiliyor muyum?
HEKZ dedi: Uzaktan kontrol edebilmem için anydesk yada Rustdesk paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tabii, buradan mı yazayım direkt PM atabiliyor muyum?
I icakmak Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 0 Bugün 20:36 #155 Merhaba Elinize kolunuza saglık öncelikle. Buram buram emek kokuyor. Ancak ben hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 22:00
Merhaba Elinize kolunuza saglık öncelikle. Buram buram emek kokuyor. Ancak ben hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
QUINRY Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 17 Beğeniler 14 Bugün 20:39 #156 USBye bölüm açmamız gerekiyor mu? unformat GPT bırakmak yeterli midir?
HEKZ Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Beğeniler 31 Yer İstanbul Bugün 20:39 #157 QUINRY dedi: Tabii, buradan mı yazayım direkt PM atabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Buradan paylaş lütfen daha sonra yorumu düzenle veya sil.
QUINRY dedi: Tabii, buradan mı yazayım direkt PM atabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Buradan paylaş lütfen daha sonra yorumu düzenle veya sil.
T Techmani Üyecik Katılım 2 Ekim 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 2 Bugün 20:40 #158 Yeni sürüm 'TR-069' haricinde sorunsuz çalışıyor. Hocam modem içi ayarlar hakkında bir rehber var mı, başka bir ISP'de kullanabiliyor muyuz? (Hata alanlar reset sonrası browserdan admin/superonline giriş yaptıktan sonra programı çalıştırın)
Yeni sürüm 'TR-069' haricinde sorunsuz çalışıyor. Hocam modem içi ayarlar hakkında bir rehber var mı, başka bir ISP'de kullanabiliyor muyuz? (Hata alanlar reset sonrası browserdan admin/superonline giriş yaptıktan sonra programı çalıştırın)
QUINRY Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 17 Beğeniler 14 Bugün 20:41 #159 HEKZ dedi: Buradan paylaş lütfen daha sonra yorumu düzenle veya sil. Genişletmek için tıkla... Rustdesk paylaşıyorum; 508 651 xxxx 4xxxxxx Son düzenleme: Bugün 20:47
HEKZ dedi: Buradan paylaş lütfen daha sonra yorumu düzenle veya sil. Genişletmek için tıkla... Rustdesk paylaşıyorum; 508 651 xxxx 4xxxxxx
anlokid Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 0 Bugün 20:46 #160 Merhaba ben de hata alıyorum, her şeyim düzgün. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 22:05