I icakmak Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 0 Bugün 20:49 #161 @HEKZ istediğinizde rustdesk paylaşabilirim..
A Aderal Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 28 Beğeniler 14 Bugün 20:49 #162 anlokid dedi: Merhaba bende hata alıyorum her şeyim düzgün. Eki Görüntüle 283496Eki Görüntüle 283497 Genişletmek için tıkla... Sizin modem arayüzü şifreniz superonline mı, farklı mı?
anlokid dedi: Merhaba bende hata alıyorum her şeyim düzgün. Eki Görüntüle 283496Eki Görüntüle 283497 Genişletmek için tıkla... Sizin modem arayüzü şifreniz superonline mı, farklı mı?
anlokid Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 0 Bugün 20:50 #163 Aderal dedi: Sizin modem arayüzü şifreniz superonline mı, farklı mı? Genişletmek için tıkla... Farklıydı, modemi fabrika ayarlarına döndürüp tekrardan Superonline yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 22:05
Aderal dedi: Sizin modem arayüzü şifreniz superonline mı, farklı mı? Genişletmek için tıkla... Farklıydı, modemi fabrika ayarlarına döndürüp tekrardan Superonline yaptım.
I icakmak Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 0 Bugün 20:50 #164 Aderal dedi: Sizin modem arayüzü şifreniz superonline mı, farklı mı? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzü şifresi değil, sorun modemi sıfırladığınızda şifre Superonline oluyor ama sorun aynı devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 22:05
Aderal dedi: Sizin modem arayüzü şifreniz superonline mı, farklı mı? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzü şifresi değil, sorun modemi sıfırladığınızda şifre Superonline oluyor ama sorun aynı devam ediyor.
P Pilot Uzman Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 0 Bugün 20:52 #165 Merhaba, ben de hata alıyorum, kullanıcı/şifre doğru olmasına rağmen... Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 22:05
HEKZ Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Beğeniler 31 Yer İstanbul Bugün 21:05 #166 icakmak dedi: @HEKZ istediğinizde rustdesk paylaşabilirim.. Genişletmek için tıkla... Paylaşın lütfen kontrol edelim. Arkadaşlar sorunu en hızlı bir şekilde tespit edip çözmeye çalışyoruz.
icakmak dedi: @HEKZ istediğinizde rustdesk paylaşabilirim.. Genişletmek için tıkla... Paylaşın lütfen kontrol edelim. Arkadaşlar sorunu en hızlı bir şekilde tespit edip çözmeye çalışyoruz.
I icakmak Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 0 Bugün 21:06 #167 HEKZ dedi: Paylaşın lütfen kontrol edelim. Arkadaşlar sorunu en hızlı bir şekilde tespit edip çözmeye çalışyoruz. Genişletmek için tıkla... 411 520 871 [Şifre silindi] Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 22:06
HEKZ dedi: Paylaşın lütfen kontrol edelim. Arkadaşlar sorunu en hızlı bir şekilde tespit edip çözmeye çalışyoruz. Genişletmek için tıkla... 411 520 871 [Şifre silindi]
anlokid Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 0 Bugün 21:07 #168 Ben de paylaşabilirim müsait olduğunuzda RustDesk. HEKZ dedi: Paylaşın lütfen kontrol edelim. Arkadaşlar sorunu en hızlı bir şekilde tespit edip çözmeye çalışyoruz. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 22:08
Ben de paylaşabilirim müsait olduğunuzda RustDesk. HEKZ dedi: Paylaşın lütfen kontrol edelim. Arkadaşlar sorunu en hızlı bir şekilde tespit edip çözmeye çalışyoruz. Genişletmek için tıkla...
QUINRY Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 19 Beğeniler 17 Bugün 21:14 #169 Bu hatayı alan var mı başka;
aytacbicer Üyecik Katılım 4 Ekim 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 1 Bugün 21:17 #170 Aynı hatayı ben de aldım. Şifrem değişikti. Hata: Admin girişi başarısız — IP/şifre kontrol et. Modemi resetleyip denedim, yine aynı.
Aynı hatayı ben de aldım. Şifrem değişikti. Hata: Admin girişi başarısız — IP/şifre kontrol et. Modemi resetleyip denedim, yine aynı.