Sizin yazılım sürümü bu değil mi hocam. V500R021C00sPC128B125
Paylaşmış olduğunuz HG8245x6_root_payload.BIN dosyası içeriğindeki yazılım sürümü V500R021C00sPC128B125 yazıyor.
Konu paylaşımında doğru hocam V5R021C00S128 ama bin dosyasında V500R021C00sPC128 yazıyor o yüzden sormuştum.
Şimdi denedim, uygulamada ‘failed’ dedi. Diğer forumda üsttekini dene diyorlardı, ben de denedim. Işıklar yanıp sönüyor, sonra tamamen sönüyor. 3 dakika sonra kendiniz kapatıp açın diyorlardı; ben 5 dakika bekledim. Diğerlerine göre daha geç ‘failed’ verdi. Log şu şekilde:
İşaretlemiş olduğum seçenek de Türkcell’in yapmış olduğu tüm yapılandırmaları aşıp siliyormuş, modemin tüm ışıkları söndükten sonra modemi kapatıp tekrar açın diyor, diğer forumda. Anladığım kadarıyla routeri resetlemeye gerek yok bu işlemi yaptıktan sonra. router yarın gelecek deneyeceğim ben de.
İşaretlemiş olduğum seçenek de Türkcell’in yapmış olduğu tüm yapılandırmaları aşıp siliyormuş, modemin tüm ışıkları söndükten sonra modemi kapatıp tekrar açın diyor, diğer forumda. Anladığım kadarıyla routeri resetlemeye gerek yok bu işlemi yaptıktan sonra. router yarın gelecek deneyeceğim ben de.