R R1SK Üyecik Katılım 6 Ekim 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 2 Dün 12:30 #1 PPPoE bilgileri kısmı boş. sUser Kullanıcı bilgilerini aldım ancak yine de arayüze erişemiyorum? Dosya Ekleri Screenshot 2026-10-06 122809.webp 56 KB · Görüntüleme: 144
Çözüm HEKZ Bugün 14:40 Recep Baltaş dedi: @HEKZ yazacaktır ama yanlışım yoksa modemi resetleme sonrası bağlanabilmeniz lazım. Sansüronline modeme farklı bir şifre yolluyor fiberi bağlayınca. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılarda OLT'den ConfigEXT gönderildiği için cihaz güncel olanı yüklüyor. Çözüm; Fiberi çıkar → fabrika reseti at (15 saniye) BAŞLAT (sUser şifresi ✓ DOĞRULANDI satırını gör) TR-069 → ✓ DOĞRULANDI — CWMP kapalı, periyodik bildirim kapalı gör Fiberi tak → WAN/PPPoE bağlantısını elle kur (VLAN 100, 802.1p 1, MRU 1492, kendi kullanıcı adı/şifre)
Recep Baltaş dedi: @HEKZ yazacaktır ama yanlışım yoksa modemi resetleme sonrası bağlanabilmeniz lazım. Sansüronline modeme farklı bir şifre yolluyor fiberi bağlayınca. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılarda OLT'den ConfigEXT gönderildiği için cihaz güncel olanı yüklüyor. Çözüm; Fiberi çıkar → fabrika reseti at (15 saniye) BAŞLAT (sUser şifresi ✓ DOĞRULANDI satırını gör) TR-069 → ✓ DOĞRULANDI — CWMP kapalı, periyodik bildirim kapalı gör Fiberi tak → WAN/PPPoE bağlantısını elle kur (VLAN 100, 802.1p 1, MRU 1492, kendi kullanıcı adı/şifre)
KS KS R R1SK Üyecik Katılım 6 Ekim 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 2 Dün 13:35 #2 R1SK dedi: PPPoE bilgileri kısmı boş. sUser Kullanıcı bilgilerini aldım ancak yine de arayüze erişemiyorum? Genişletmek için tıkla... HEKZ hocam mudahale etti sagolsun su an sUSER calisiyor. Artı 0 Eksi
R1SK dedi: PPPoE bilgileri kısmı boş. sUser Kullanıcı bilgilerini aldım ancak yine de arayüze erişemiyorum? Genişletmek için tıkla... HEKZ hocam mudahale etti sagolsun su an sUSER calisiyor.
R Rashko Üyecik Katılım 7 Ekim 2026 Mesajlar 1 Beğeniler 0 Bugün 14:28 #3 R1SK dedi: HEKZ hocam mudahale etti sagolsun su an sUSER calisiyor. Genişletmek için tıkla... Selamlar, ben de sUser ile giriş hatası aldım. Şifreyi buldu ama bilgiler ile giriş yapamadım. Destek lütfen. Artı 0 Eksi
R1SK dedi: HEKZ hocam mudahale etti sagolsun su an sUSER calisiyor. Genişletmek için tıkla... Selamlar, ben de sUser ile giriş hatası aldım. Şifreyi buldu ama bilgiler ile giriş yapamadım. Destek lütfen.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.495 Makaleler 105 Çözümler 1.616 Beğeniler 46.722 Yer İstanbul Bugün 14:34 #4 @HEKZ yazacaktır ama yanlışım yoksa modemi resetleme sonrası bağlanabilmeniz lazım. Sansüronline modeme farklı bir şifre yolluyor fiberi bağlayınca. Artı 0 Eksi
@HEKZ yazacaktır ama yanlışım yoksa modemi resetleme sonrası bağlanabilmeniz lazım. Sansüronline modeme farklı bir şifre yolluyor fiberi bağlayınca.
HEKZ Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 69 Çözümler 2 Beğeniler 49 Yer İstanbul Bugün 14:40 #5 Recep Baltaş dedi: @HEKZ yazacaktır ama yanlışım yoksa modemi resetleme sonrası bağlanabilmeniz lazım. Sansüronline modeme farklı bir şifre yolluyor fiberi bağlayınca. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılarda OLT'den ConfigEXT gönderildiği için cihaz güncel olanı yüklüyor. Çözüm; Fiberi çıkar → fabrika reseti at (15 saniye) BAŞLAT (sUser şifresi ✓ DOĞRULANDI satırını gör) TR-069 → ✓ DOĞRULANDI — CWMP kapalı, periyodik bildirim kapalı gör Fiberi tak → WAN/PPPoE bağlantısını elle kur (VLAN 100, 802.1p 1, MRU 1492, kendi kullanıcı adı/şifre) Artı 0 Eksi Çözüm
Recep Baltaş dedi: @HEKZ yazacaktır ama yanlışım yoksa modemi resetleme sonrası bağlanabilmeniz lazım. Sansüronline modeme farklı bir şifre yolluyor fiberi bağlayınca. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılarda OLT'den ConfigEXT gönderildiği için cihaz güncel olanı yüklüyor. Çözüm; Fiberi çıkar → fabrika reseti at (15 saniye) BAŞLAT (sUser şifresi ✓ DOĞRULANDI satırını gör) TR-069 → ✓ DOĞRULANDI — CWMP kapalı, periyodik bildirim kapalı gör Fiberi tak → WAN/PPPoE bağlantısını elle kur (VLAN 100, 802.1p 1, MRU 1492, kendi kullanıcı adı/şifre)