Huawei tekrar Google desteği gelir mi?

Colonell

Uzman
S9 FE alacaktım ancak MatePad gibi güzel bir tablet varken elim gitmiyor s9FE'ye. 3. parti yazılımlarla da sıkıntıya girmek istemiyorum. Yakın zamanda tekrar Google desteği gelir mi? Bu tableti aldığımda Google desteği konusunda çok pişman olur muyum?

Google desteği gelmez. Adamlar kendi işletim sistemlerini yaptılar. Şu anlık sadece işlemci üretim süreçleri sıkıntılı. Onu da seneye hallederler.

Gelmez. Google servisleri olan S9 FE fiyatlarında farklı öneri isterseniz; Xiaomi Pad 7 ve Honor Pad 10 bakabilirsiniz.

İfadeler: 144
Google desteği istiyor ve Huawei'den de vazgeçmek istemiyorsan, Honor'u deneyebilirsin.

Honor pad 9 vardı ama kalem desteğinde avuc içi red özelliği Huawei ve Samsung kadar güzel çalışmıyormuş.

Kalemleride gereksiz pahalı ayrıca. Ucuz olsa alınırdı.
Bende o modeli var yani tablet olarak alınır. Telefon olarak alınmaz. Kurulumu vs de çok zor değil aslında.

Kalemleride gereksiz pahalı ayrıca. Ucuz olsa alınırdı.
Bende o modeli var yani tablet olarak alınır. Telefon olarak alınmaz. Kurulumu vs de çok zor değil aslında.

Hocam sizde galiba MatePad vardı. Microsoft Teams uygulaması kendi App uygulamasında var mı? Google tarafında da YT kullanacağım KPSS için. PDF yüklemem ve video izlemem lazım problem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…