Ben Redmi ile kullandım zaten kendi uygulaması olduğu için sorunsuz çalışıyor. Onlarca kadran ekranı var istediğinizi seçebilirsiniz. Spor yaptığım zaman git gel ve spor toplam 3 saat sürüyordu başka zaman takmıyordum ve 4-5 gün rahat gidiyordu.Samsung ile güzel çalışır mı hocam? Farklı ekranları vs var mı havalı durması yeterli. Şarjı ne kadar gidiyor ayrıca?
Detaylar
Kim cevapladı?- Fiyat
- 850 TL
Son ne kadar olur hocam? Staj maaşımla alayım diyorum. Bir de tek kordon ile gönderiyorsunuz değil mi?Ben Redmi ile kullandım zaten kendi uygulaması olduğu için sorunsuz çalışıyor. Onlarca kadran ekranı var istediğinizi seçebilirsiniz. Spor yaptığım zaman git gel ve spor toplam 3 saat sürüyordu başka zaman takmıyordum ve 4-5 gün rahat gidiyordu.
Evet hocam içinden çıkan kordon ile gönderiyorum. 800 olur hocam daha indiremem ama Ethem hocam almazsa 750 yaparım. nakite ihtiyacım var benim de.Son ne kadar olur hocam? Staj maaşımla alayım diyorum. Bir de tek kordon ile gönderiyorsunuz değil mi?
Ethem Hocam iptal ederse yapışıyorum hocam. İyi satışlar.Evet hocam içinden çıkan kordon ile gönderiyorum. 800 olur hocam daha indiremem ama Ethem hocam almazsa 750 yaparım. nakite ihtiyacım var benim de.
@Ethem Efe Günaydın hocam. Gamepad ve saat alıp almayacağınız bugün kesinleşecek sanırım.
@Ethem Efe Hocam kesinleşti mi? Sabahtan beri Techolay'a giremedim.
@ircoas, Ethem hocamı etiketledim ama cevap vermedi aktif olmasına rağmen. Almayı düşünüyorsanız verebilirim hocam.
@Ethem Efe Hocam kesinleşti mi? Sabahtan beri Techolay'a giremedim.
@ircoas, Ethem hocamı etiketledim ama cevap vermedi aktif olmasına rağmen. Almayı düşünüyorsanız verebilirim hocam.
Son düzenleme:
Ethem Efe
Üstün
@Ethem Efe günaydın hocam. Gamepad ve saat alıp almayacağınız bugün kesinleşecek sanırım.
@Ethem Efe hocam kesinleşti mi? Sabahtan beri Techolay'a giremedim.
@ircoas, ethem hocamı etiketledim ama cevap vermedi aktif olmasına rağmen. Almayı düşünüyorsanız verebilirim hocam.
Kusura bakmayın yazamadım, alışverişe gittim tam ortasında internetim bitti. Kayboldum falan hoş şeyler yaşanmadı. Üstüne bir de gelmesi gereken para tam gelmedi. Maalesef alamayacağım.
@ircoas hayırlı olsun diyelim.
Onu nasıl başardın hocam.
Hocam benim de alamama ihtimalim var ay sonuna kadar. Sebebini Allah izin verirse atacagim biraz sonra.Onu nasıl başardın hocam.Geçmiş olsun. Olsun sıkıntu yok.
Bahtıma başlayayım diyebilir miyiz hocam.Hocam benim de alamama ihtimalim var ay sonuna kadar. Sebebini Allah izin verirse atacagim biraz sonra.