Makaleler
5
1718293560_Huaweinin-Yaptirim-Olarak-Aldigi-Sigir-Eti-Urunlerini-Sattigi-Bildiriliyor.jpg

Belirli bir ticari işlemin ekonomik anlamı ne kadar büyükse, ticaret engellerini aşarak bu işlemin içsel faydalarından yararlanma isteği de o kadar büyük oluyor. Huawei’nin çevrimiçi mağazasında sığır eti ürünleri satması ilginç bir durum olarak dikkat çekiyor. Huawei şu anda denizaşırı 5G telekomünikasyon ekipmanı perakende satışını ciddi şekilde azaltan sert Batı yaptırımları altında. Bu zorlu iş…

Devamını Oku: Huawei, Yaptırımları Aşmak için Sığır Eti Kullanıyor
Kaynak: Techolay

Garip yontem valla, basliga da gulmedim değil.
TSMC Yönetim Kurulu Başkanı kısa süre önce Huawei’nin devam eden yarı iletken yarışına yetişmesinin “imkansız” olduğunu belirtti. Yine de şirket geçtiğimiz günlerde 7 nanometre tabanlı yerli bir çip ile yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmeyi başardı.
E hakli, Huawei'nin elini kolunu tumden bagladilar. Kirin 9010 mesela GPU'da cok geride, CPU'da da oyle ve NPU-ISP baglaminda da gelismemis. 7 nm uretiyorlar ama pek verimli değil, kullandiklari dokum makinesi eski ve yenisini alamiyorlar. Huawei eger yaptirima magruz kalmadasaydi dokumhane olarak da telefon olarak da piyasayi dümdüz edebilirdi.

Huawei ile et nasıl yan yana gelmiş anlayamadım. Telefon üreten adamdan kasap mı olur abi?

Ben
Abi bana oradan yarım kilo et versene.

Huawei
Hangi etten efendim?

Ben
Google Play Hizmetleri olanından.