Crestfallen 82

Başarılı
Huawei'nin ürünlerini seviyorum, kaliteli buluyorum. Bileklik ve akıllı saatlerini özellikle beğeniyorum. Bu sabah Recep Baltaş'ın videosuna denk geldim. Adamlar globalde tablete güncelleme vermiyormuş. Birçok kişi de cihazlarına globalde gerekli güncellemeleri vermemelerini eleştirmiş. Sizce bileklik ve saat konusunda uzak durulmalı mı?

Güncelleme kısmını bilmiyorum, tek bildiğim bootloader kilidini açmanın zor olduğunu ve root atmak için en az yarım günümü verdiğimi hatırlıyorum.

Huawei'nin ürünlerini seviyorum, kaliteli buluyorum. Bileklik ve akıllı saatlerini özellikle beğeniyorum. Bu sabah Recep Baltaş'ın videosuna denk geldim. Adamlar globalde tablete güncelleme vermiyormuş. Birçok kişi de cihazlarına globalde gerekli güncellemeleri vermemelerini eleştirmiş. Sizce bileklik ve saat konusunda uzak durulmalı mı?
Evet. GT 5 kullanıyorum. O kadar soğuttu ki beni kendinden gittim yarım tomar paraya Watch 8 aldım. Güncellemeyi geç, fonksiyonel değil direkt. "Ama şarjı uzun gidiyoooo" harcayacak özellik yok ki saatte.

Huawei Watch Fit 5 Pro model saatim var. Bluetooth ile telefona bağlanınca saatin pili aşırı hızlı azalmaya başlıyor. Bu sorunu yaşayan global'de de kişiler var ve tek çözüm Firmware güncellemesi. Ama Huawei kaç aydır güncelleme yayınlamıyor.

Son düzenleme:
Ben bir ton araştırma yaptım. Cihazın boot loader kilidi kapalı. Custom ROM atılamıyor. Mal gibi ortada kaldım. En sonunda parasını verip çocuğa Samsung tablet aldım. Konusu da burada bak:

Son düzenleme: