Merhaba,
Öncelikle bir kanal önerisinde bulunamam. Çünkü böyle bir tecrübem olmadı. Biz zamanında kitapları okuyarak, derslerde not tutarak çalıştık. Yani benim dönemim böyle bir dönemdi. Esasen aynı şeyi öneriyorum. Size hangi hocanın kitaplarını önerdiler bilmiyorum ama genelde birinci sınıf öğrencilerine Kemal Gözler hocanın kitapları tavsiye edilirdi eskiden. Hukuka Giriş, Genel Kamu Hukuku, Anayasa Hukuku gibi derslerde çok açıklayıcı ve özet niteliğinde kitapları mevcut. Adam öyle kitap üretiyor ki hem hukuk fakültesi öğrencilerinin düzeyine hem lisansüstü öğrencilere hem de başka fakültedeki öğrencilerin düzeyine göre aynı konulara yönelik farklı kitapları var. Kemal Gözler hoca her hukuk fakültesi öğrencisinin bir başucu hocasıdır.
Esasen kitap ve ders notu tavsiye ediyorum. Artık hukuk fakültesi öğrencisisiniz, okumaktan çekinmemelisiniz. Hem ilerleyen sınıflardaki kimi derslerin bin küsür sayfalık kitaplarını okumaya da alışmaya başlamış olursunuz.
Mesela Fikret Eren hocanın Borçlar Hukuk kitabı gibi.
Bunun dışında Ejder Yılmaz'ın hukuk sözlüğü kitabı da bütün eğitim hayatınız boyunca elinizin altında olsun.
Söylediğiniz gibi KPSS be HMGS kitaplarının da faydası olabilir birinci sınıf için ama o kitaplar özellikle sınava yönelik kitaplar olduğundan ve bir bütün olarak bütün hukuk derslerini içerdiğinden ileriki sınıflarda fazla işinize yaramaz. Elinizde kalır öylece.