atlasrise

Becerikli
Merhaba, Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim. WhatsApp grubuna bir kitap sipariş formu attılar ve aşağıdaki kitaplar mevcut. Biliyorum çoğu kitabın PDF'i var ancak fiziksel daha iyi olabilir. Sizce aşağıdaki kitaplardan hangileri alınmalı?

Screenshot_20250926_143843_Samsung Internet.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende tıp 1'im. Tavsiyem hiçbirini alma. Üst dönemler para kazanma amaçlı bizim okuludada kandırmaya çalışıyor. İlk 3 sene pre klinik sonraki 3 sene klinik eğitimi alacaksın. Kurullar için hocayı dinle ve slaytlardan ilerle. PDF gayet yeterlidir. O kitaplar çok ağır kütüphaneye falan taşımak eziyet olur.

Ayrıca şimdi gördüm. Birinci sınıf adama histoloji ve patoloji kitabı satmak nedir ya?🤣

Bende tıp 1'im. Tavsiyem hiçbirini alma. Üst dönemler para kazanma amaçlı bizim okuludada kandırmaya çalışıyor. İlk 3 sene pre klinik sonraki 3 sene klinik eğitimi alacaksın. Kurullar için hocayı dinle ve slaytlardan ilerle. PDF gayet yeterlidir. O kitaplar çok ağır kütüphaneye falan taşımak eziyet olur.

Ayrıca şimdi gördüm. Birinci sınıf adama histoloji ve patoloji kitabı satmak nedir ya?🤣
Patoloji göremedim ama histoloji yok mu hocam birinci sınıfta? Ben de almayı düşünmüyorum belki sadece anatomi atlası alabilirim. Sobotta'nın PDF'i de var elimde ama bilemedim.

Patoloji göremedim ama histoloji yok mu hocam birinci sınıfta? Ben de almayı düşünmüyorum belki sadece anatomi atlası alabilirim. Sobotta'nın PDF'i de var elimde ama bilemedim.

Kütüphanene dekorasyon istiyorsan alabilirsin. Yıl 2025. Tablette PDF hatta anatomi uygulamaları var animasyonlu. Şahsen tamamen gereksiz buluyorum ancak karar size kalmış.

Histoloji yok mu hocam birinci sınıfta?

Var, kitap manasında dedim ben.