ozanyalcin973

Üyecik
  • South-West university neofit rilski (Bulgaristan)
  • Panstwowa wyzsza szkola zawodowa W koninie (Polonya)
  • Unıversıtatea lucıan blaga dın sıbıu (Romanya)
  • Unıversıtatea dın craıova (Romanya)
  • Panstwowa akademia nauk stosowanych we wloclawku (Polonya)
  • Akademia lomzynska (Polonya)

Arkadaşlar konuda bilginiz varsa çok yardımcı olursunuz. Artıları eksileri seyahat imkanları ve eğer şehirde ya da ülkede bulunduysanız bunlar hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer.

Polonya seyahat için çok iyi tüm Avrupa'ya yakınsın ayrıca diğer Avrupa ülkelerine göre yaşam ucuz. Türkiye'de harcadığınla hemen hemen aynı harcarsın gezme hariç tabiki.

Polonya'daki üniversitelerin konumlarına baktım da büyükşehirde değil hiçbiri bence iyice araştırmanı yap imkanları en iyi olan şehri seç Polonya içerisinde. Çünkü Romanya ve Bulgaristan baya uzak kalıyor gezi için.

Onun dışında Romanya ve Bulgaristan'da Polonya'ya göre daha az İngilizce konuşan insan vardır diye düşünüyorum. Ne kadar translate ile iletişim kurulsa da sıkıntı olabiliyor bazen.
Bir de diğer ülkeleri bilmiyorum ama Polonya içi ulaşım baya ucuz, rahat ve hızlı. 170 km trenle 90 dakikada gidiyorum ve 200 liradan az ödüyorum mesela.

Ek not: Polonya kızları kainattaki en iyi kızlar.

Polonya seyahat için çok iyi tüm Avrupa'ya yakınsın ayrıca diğer Avrupa ülkelerine göre yaşam ucuz. Türkiye'de harcadığınla hemen hemen aynı harcarsın gezme hariç tabii ki.

Polonya'daki üniversitelerin konumlarına baktım da büyükşehirde değil hiçbiri bence iyice araştırmanı yap imkanları en iyi olan şehri seç Polonya içerisinde. Çünkü Romanya ve Bulgaristan bayağı uzak kalıyor gezi için.

Onun dışında Romanya ve Bulgaristan'da Polonya'ya göre daha az İngilizce konuşan insan vardır diye düşünüyorum. Ne kadar translate ile iletişim kurulsa da sıkıntı olabiliyor bazen.
Bir de diğer ülkeleri bilmiyorum ama Polonya içi ulaşım bayağı ucuz, rahat ve hızlı. 170 km trenle 90 dakikada gidiyorum ve 200 liradan az ödüyorum mesela.

Ek not: Polonya kızları kainattaki en iyi kızlar.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör: