Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81

Oyun cidden iyi bir fiyata düşmüş. Bağımlılık potansiyeli olan bir oyun. Bu fiyata kaçmaz!
Grafik olarak zaten adını biliyoruz, oynanış olarak ise yüksek taktiksel zeka isteyen bir oyun.
Kesinlikle bakın derim.

Oyun cidden iyi bir fiyata düşmüş. Bağımlılık potansiyeli olan bir oyun. Bu fiyata kaçmaz!
Grafik olarak zaten adını biliyoruz, oynanış olarak ise yüksek taktiksel zeka isteyen bir oyun.
Kesinlikle bakın derim.

6 sene önceki Steam hesabımı buldum içinde 50 dolarlık kasa var ancak satamıyorum. Para yatırmam lazım sanırım hesaba param yok. Kafayı yiyeceğim.

Kesinlikle bakın derim.

Acaba hesabı açmak için ne kadar para yatırmam lazım...

Demek istediğini anlamadım ve sanırım cevabı da bilmiyorum zaten.

Envanterdeki istemleri satmak için normalde hesaba belli bir para yatırmış olmak gerekir. Bende uzun zamandır hesaba girmediğim için yeniden para yatırmam gerekiyor diye düşünüyorum. Ancak ne kadar para yatırmam gerektiği hakkında bir fikrim yok maalesef.

Envanterdeki istemleri satmak için normalde hesaba belli bir para yatırmış olmak gerekir. Bende uzun zamandır hesaba girmediğim için yeniden para yatırmam gerekiyor diye düşünüyorum. Ancak ne kadar para yatırmam gerektiği hakkında bir fikrim yok maalesef.
Buna benzer şeyler baya soruluyor. 5 dolar falan diye yazanlar var fakat emin değilim. Yine de bir fikir olsun...

Birde hocam bu oyunda hile durumu nasıl? Tabii neredeyse her oyunda hile var zaten lakin şuan CS'nin 3. taraf eşleştirme sistemi Faceit hatta Valorant'ın kendi anti-cheat yazılımının bile yetmediğini söylüyorlar. Bu oyunda o kadar var mı?

@Nefs İlmi

Buna benzer şeyler bayağı soruluyor. 5 dolar falan diye yazanlar var fakat emin değilim. Yine de bir fikir olsun...

Bir de hocam bu oyunda hile durumu nasıl? Tabii neredeyse her oyunda hile var zaten lakin şu an CS'nin 3. taraf eşleştirme sistemi FACEIT hatta Valorant'ın kendi anti-cheat yazılımının bile yetmediğini söylüyorlar. Bu oyunda o kadar var mı?

@Nefs İlmi

Bir süre oynamıştım, denk gelmedim ancak bu oyunu iyi oynayanlar zaten hile gibi.

Bir süre oynamıştım, denk gelmedim ancak bu oyunu iyi oynayanlar zaten hile gibi.
Tabii orası da ayrı bir muhabbet. Birde bazen CS'deki çok iyi oynayana da ciddi manada "hile" diyoruz. Oyunun kendisinin anti-cheat'ini araştırmak lazım direkt aslında. Yazılımın kernel -İşletim sistemindeki çekirdeğe inen yazılım- olduğunu bilmek lazım. Valorant'ta öyle mesela gerçi onda da yine hile açanlar onlarca maç atabiliyor. Ama olsun...

@CyHaN_Atalay, inan bana oyunda hile var mı yok mu anlamazsın. Hileci = hilesiz olan tek oyun herhalde.

Steam yorumlarına bak anlarsın. Bu oyunu iyi oynayanlar dağ komandosu olarak görev yapar. O kadar diyeyim. Yani hile bu oyunda pek kafana takılmaz. Sadece iyi oynamaya çalışırsın.

100 saat sonra: artık kendine yeni bir oyuncusuyum diyebilirsin. 100 saat aşağısı sen bir Hunt oyuncusu değilsin.
İşin şakası bir yana oyunu 4000 saat ila 14000 saat arası oynayan hayatsızlar var. RachtaZ YouTube kanalına bak. Bir iki video izle. Anlarsın.

Kısa cevap: Merak ediyorsan oyunu al, pişman olmazsın hile sebepli. Ama ölünce hemen pişman olacaksan alma. Çünkü yüksek ihtimalle ilk 50 saat çoğunlukla ölmekle geçecek. Ama bir kere tadını aldım mı, daha bırakamazsın.
O merminin girişi falan, vuruş hissiyatı bu oyunda çok iyi.

Piyasadaki çoğu rekabetçi oyunu denedim birkaç tanesi hariç ve Hunt'ta onlardan bir tanesi. O çimensizlerden bahseden baya olmuştu :D Topluluğu baya yaratık gibi bir şey. Tekrar doğrulamış oldum. Bir gün deneyeceğim umarım hileden ötürü pişman olmam yazdığın gibi. Teşekkür ederim.