Hunt: Showdown 1896 neden kral bir oyun?

Lacan 14

Üstün
Makaleler
82
Hunt. Showdown 1896 o kadar kabarık siciline rağmen neden kral bir oyun? Neden RachtaZ gibi yayıncılar 14.000 saat oynamıştır bu oyunu?

Çünkü oyunun Western + gotik teması müthiş!
Vuruş hissiyatı müthiş! Yani merminin o çıkış sesi, adama girince olan gelen ses, kan... Müthiş!

Bunlar haricinde bir artısı da şu şekilde: Hunt: Showdown 1896 Linux'ta çalışan iki exraction shooter oyunundan birisi -benim bilgimce.
Birisi ARC Raiders diğeri Hunt: Showdown 1896. Battle royale tarafını da işin içine katarsak PUBG, Apex Legends, Arena Brekaout Infinite vs. Linux'ta çalışmıyor.

Son düzenleme:
Şu iki oyunda sadece PVE olsa inanılmaz zaman harcamak istiyorum ama, maalesef yok.
Evet, Hunt için sırf PvE isteyen bir kesim var. Ama Hunt'ın oyuncu topluluğu toksik değil ki. Twitch yayınlarına falan bakarsanız görürsünüz ki, insanlar birbirine yardım etmeyi seviyor.
Ha tabii illa ki toksik olan vardır, sıfır demek imkansız. Ama hani bir Valorant değil. Hunt kemik kadro, sağlam kadro bir oyun. Benim düşüncelerim bu şekilde.

Hunt: Showdown 1896'nın bana vuruş hissi çok yavan gelmişti. Bir de silah ile zoom yaparken o yaptığı yakınlaştırma efekti vs beni baya oyundan soğutmuştu. Fakat tekrar oyuna dönüp denemek istiyorum. Listeme ekledim.

Tabii deneyim teorinin ötesindedir ama bunu söyleyen ilk kişi olabilirsin -şakasız.
İlk çıktığı zamanlar oynamıştım oyunu zaten. O dönem aşırı yavan gelmişti ve pek zevk alamamıştım. Son yıllarda oyuna nasıl güncellemeler geldi ve iyi oldu mu bilemiyorum tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…