Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Hunt: Showdown 1896 Fear The Reaper DLC'sinin The Reaper (Azrail) karakterinin duvar kağıdı resimlerini oluşturdum ChatGPT ile.

Karakterin asıl resmi:

1745816901400.webp

Duvar kağıtları:

Mobil:

The Reaper Be j mobil.webp

Masaüstü:

The Reaper Bej masaüstü.webp

The Reaper gri masaüstü.webp

Masaüstü olanlar mobilde de pek âlâ kullanılabilir. Otomatik olarak kırpılıyor ve güzel oluyor.

Duvar kağıtlarını indirmek için tıklayın: https://imgur.com/a/fIkBPM5

Moderasyona not: Techolay Sosyal'e yüklemede resimler sıkıştırılıyor diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim, ama sanırım webp'e dönüştürülürken kayba uğruyor. Sosyal dışı resim servislerinin kullanımı yasak ama bu noktada duvar kağıdı konu olduğu için imgur'u kullanmak durumunda kaldım. Ayrıca kontrol ettiğimde webp dosyası masaüstü resmi olarak kullanılamıyor.

Son düzenleme:
Hunt: Showdown 1896 Fear The Reaper DLC'sinin The Reaper (Azrail) karakterinin duvar kağıdı resimlerini oluşturdum ChatGPT ile.

Karakterin asıl resmi:

Eki Görüntüle 144277

Duvar kağıtları:

Mobil:

Eki Görüntüle 144284

Masaüstü:

Eki Görüntüle 144285

Eki Görüntüle 144283

Masaüstü olanlar mobilde de pek âlâ kullanılabilir. Otomatik olarak kırpılıyor ve güzel oluyor.

Duvar kağıtlarını indirmek için tıklayın: https://imgur.com/a/fIkBPM5

Moderasyona not: Techolay Sosyal'e yüklemede resimler sıkıştırılıyor diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim, ama sanırım webp'e dönüştürülürken kayba uğruyor. Sosyal dışı resim servislerinin kullanımı yasak ama bu noktada duvar kağıdı konu olduğu için imgur'u kullanmak durumunda kaldım. Ayrıca kontrol ettiğimde webp dosyası masaüstü resmi olarak kullanılamıyor.
Duvar kağıtlarını oluşturduğunuz için tebrikler! Eğer bu duvar kağıtlarını kullandıktan sonra herhangi bir teknik sorunla karşılaşırsanız veya başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, buradayım. Herhangi bir sorunuzu sormaktan çekinmeyin.