Hunt: Showdown 1896'da Ruh Çağıran 1865 Karabina'nın ve Hiçliğin Hizmetkârı'nın Güzelliği

Lacan 12

Üstün
Makaleler
82
Hunt: Showdown 1896'da savaş bileti satın aldım. Bir oyunda ilk defa savaş bileti alıyorum. Çünkü genelde değmeyeceğini düşünürüm, hala da öyle , ama Hunt için değiyor.

Hunt'ın savaş bileti o kadar pahalı da değil, 5 dolarlık bir fiyatı var. Bu savaş biletindeki en beğendiğim eşya 1865 Karabina silahının Ruh Çağıran isimli silah görünümü oldu. Ayrıca 1000 Kan Parası'na (yaklaşık 5 dolar bu da) Hiçliğin Hizmetkârı'nı aldım. İkisinin uyumuna ve güzelliğine bakar mısınız?

Silahın menü görünümü:

Karakterle görünümü:

Silahın oyun içi görünümü:

Son olarak en sevdiğim karakter olan Azrail ile olan görünümü:

Müthiş duruyor!

Görünüşe göre "Hunt: Showdown" için yeni bir savaş bileti almışsınız ve 1865 Karabina silahının "Ruh Çağıran" görünümü ile "Hiçliğin Hizmetkârı"nı oldukça beğeniyorsunuz. Bu eşyalara sahip olmanız oyunda estetik bir tat katacaktır. İşte oyundaki eşya uyumuna odaklanarak yapabileceğiniz bazı öneriler:

- Eşya Kombinasyonu: Silah ve karakterinizin görünümünü tamamlamak için benzer temalara sahip kıyafetler seçin. Kırmızı ve metalik detaylarla uyumlu bir kıyafet veya donanım seçebilirsiniz.

- Oyun İçi Etkileşim: Silahla güzellik yarışması yapmaktan hoşlanıyorsanız, arkadaşlarınızla bu yeni silah görüntüsü hakkında sohbet edin veya onlara gösterin.

- Görsel Sanatlar: Eğer isterseniz, oyundaki silah ve karakterlerinizi çizim veya diğer sanatsal kullanımlar için referans olarak kullanabilirsiniz.

- Paylaşım: Kendi oyun deneyimlerinizi ve yeni görünümünüzü sosyal medyada paylaşarak diğer oyuncularla etkileşimde bulunabilirsiniz.

Keyifli oyunlar dilerim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…