HWID yasağını kaldırmak için serial numarası değiştirilebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan öylesinebiri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Selam herkese. Biliyorsunuz ki birçok oyun HWID ban atıyor, bilgisayarları engelliyor, oyuna giriş yapamıyorsunuz. Bilgisayardan soğuyorsunuz artık. Bunun çözümü de bileşen Serial numaralarını değiştirmek. İnternette bayağı bir araştırma yaptım ve sonuç bulamadım. Serial numaralarımı nasıl değiştirebiliriz, bilen arkadaşlar foruma lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Söylediğim gibi sadece SATA SSD HDD veya M.2 SSD atılır. Anakart vesaire görünmez. SSD'in Serial numarasına atılıyor ancak HWID ban kaldırmak çok zor. Dediğim gibi PC ban atıldıysa iş yapar eğer oyundan ban atıldıysa işe yaramaz.

Dostum bayağı araştırdım çözümü yok biliyorsan söyle.

Dostum bayağı araştırdım çözümü yok biliyorsan söyle.

Hocam SSD, HDD vs Serial nosu değişir, çok eskiden araştırmıştım ve değiştirmiştim, araştırırsan bulursun. Açıkçası unuttum gitti bir kere böyle bir sorunla karşılaşmıştım o yüzden bir daha gerekli olmadı.

HDD değiştiriciyi denedim yine kalkmadı sanırsam ekran kartına attı banı veya hepsine birden.

Ücretli şekilde bunu değiştirenler vardı sanırım, açıldıktan sonra da hile yapmaya devam edin düzgün bir anticheat getirmemek ne demek görsünler.

Kanka elimde paralı spoofer var ama olmuyor Mac adres ve oturum değiştirince tek seferlik giriş yapıyorum ama sonrasında yine ban yiyorum.

Artı -1 Eksi
Serial numaralarını değiştirmeye çalışana kadar oyunlarda kurallara uymaya çalış. İyi sosyaller.

Kanka elimde paralı spoofer var ama olmuyor Mac adres ve oturum değiştirince tek seferlik giriş yapıyorum ama sonrasında yine ban yiyorum.
Kankacım ilk oyun açığından ban yedim diyorsun sonrasında tartışmadan yedim diyorsun ondan sonrada spoofer var diyorsun, spoofer olan adam hile kullanır, kullanmayacaktın.

Oyununa göre değişir. Her oyun farklı bir kimliğe ban atabilir. Mesela Valorant, TPM anahtarı üzerinden ban atıyor diye biliyorum. Ama en iyisi online oyunlarda hile yapmamak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…