Selam herkese. Biliyorsunuz ki birçok oyun HWID ban atıyor, bilgisayarları engelliyor, oyuna giriş yapamıyorsunuz. Bilgisayardan soğuyorsunuz artık. Bunun çözümü de bileşen Serial numaralarını değiştirmek. İnternette bayağı bir araştırma yaptım ve sonuç bulamadım. Serial numaralarımı nasıl değiştirebiliriz, bilen arkadaşlar foruma lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam herkese. Biliyorsunuz ki birçok oyun HWID ban atıyor, bilgisayarları engelliyor, oyuna giriş yapamıyorsunuz. Bilgisayardan soğuyorsunuz artık. Bunun çözümü de bileşen Serial numaralarını değiştirmek. İnternette bayağı bir araştırma yaptım ve sonuç bulamadım. Serial numaralarımı nasıl değiştirebiliriz, bilen arkadaşlar foruma lütfen.
Oyundan mı yedin o banı?

Hileden yediysen iyi olmuş. Milletin stres atmak için girdiği oyunlara girip hile açan tiplere sinir olurum. He başka bir şeyden dolayı yediysen birkaç aya açılıyormuş araştırdığım kadarıyla.

Eğer sorununuz Vanguard ise yüksek ihtimal açılmaz o ban. Eskiden çeşitli spooferlar ile açılabiliyordu fakat artık imkansız diye biliyorum.

Hileden yediysen iyi olmuş. Milletin stres atmak için girdiği oyunlara girip hile açan tiplere sinir olurum. He başka bir şeyden dolayı yediysen birkaç aya açılıyormuş araştırdığım kadarıyla.
Böyle yazılan bir yazının hile olmama ihtimali yok ama günahını almayalım.

Yok, istisnai banlar yenilebiliyor kendimden biliyorum, üçüncü parti oynanışa doğrudan etki etmeyen ama etki eden uygulamalar kullanırsan yiyebiliyorsun, ama ticket açıp geri açtırabiliyorsun.

Niye bir oyunda 3. parti uygulama kullanırsınız ki? Oyunun size sunduklarını neyinize yetmiyor? Bunu da anlamam ben. :D

İşin özü güzel kardeşim, banını yemişsin afiyet olsun. Serial numarasını da değiştiremezsin. Ban yediğin platform bir süre verdiyse onu bekleyeceksin, ya da yeni sistem alacaksın.