Yer
Aydın
Allah nasip ederse seneye diş veya tıp hedefliyorum. Çok oyun oynayan biri değilim. Bu bölümlerde daha çok kütüphane vb. gibi çalışması daha kolay oluyor MacBook'lar galiba. Sizce hangisi daha iyi olur? MacBook alırsam M5 Air olanı olabilir. Veya oyuncu laptopu kütüphanede çok fan sesi çıkarır mı 60-70K bandında olanlar?

Bu iki bölümden birini okuyacaklara küçük ama çok önemli bir tüyo verebilirim. Hocaların ders notları ekseriyetle dünyadaki en kalitesiz slaytlardan mürekkep olacak, bir nevi cursed images diyebiliriz. Saçma sapan arka plan renkleri, OCR yapılmamış metinler (oradan buradan ss alınmış vesair. Dolayısıyla abby fine reader gibi OCR yazılımları kullanman gerekecek. Bu tür programlar cpu'yu kullanıyor. Windows laptop kütüphanede uçak kaldırır :D. Oyun oynamayacaksan Mac alıp keyfine bak.

Bu iki bölümden birini okuyacaklara küçük ama çok önemli bir tüyo verebilirim. Hocaların ders notları ekseriyetle dünyadaki en kalitesiz slaytlardan mürekkep olacak, bir nevi cursed images diyebiliriz. Saçma sapan arka plan renkleri, OCR yapılmamış metinler (oradan buradan SS alınmış vesair. Dolayısıyla abby fine reader gibi OCR yazılımları kullanman gerekecek. Bu tür programlar CPU'yu kullanıyor. Windows laptop kütüphanede uçak kaldırır :D. Oyun oynamayacaksan Mac alıp keyfine bak.

Bilgi derinden😁. Teşekkürler.

Çok üst düzey bir şeye gerek yok kasmadan PDF açan ve webde rahatça takılabilen bir cihaz yeterli.

iPad Air serisini önerir misiniz?

Almışken iyisini alsın bence, ben öyle yapacağım şahsen 😁.

En mantıklısı.Air alacağım muhtemelen. Şu an kullandığım iPad 9 düz model bayağı kasma donma sorunu var. Düz değil de daha üzün götürecek aşr serisine yöneleceğim galiba

iPad Air serisini önerir misiniz?

En mantıklısı. Air alacağım muhtemelen. Şu an kullandığım iPad 9 düz model bayağı kasma donma sorunu var. Düz değil de daha üzün götürecek aşr serisine yöneleceğim galiba.

Ben şahsen Android ve büyük ekran tercih ediyorum. Ancak şu ana kadar gördüğüm kadarı ile Android veya iOS olmasının bir avantajı yok. Genelde dosyalar PDF bazen ise word/power point şeklinde geliyor bizim fakültede. Tablet için yeni konu açın arkadaşlar önerir en f/p'sini.

Tab S6 bile iş görür. Palm rejection'lu tablet lazım, gerisi PDF açma zaten. PDF açmanın binarysini benim beynime yüklersem ben bile açarım, iyisi olsun diye ıkınmanın bir gram anlamı yok.

Bilgisayara ihtiyacın olacağını zannetmiyorum.