M metezqq Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 107 Beğeniler 49 29 Mayıs 2025 #1 Merhaba, HWMonitor ile oyun oynarken parçaların sıcaklıklarını anlık takip edebilir miyim? Şey diyebilirsiniz, MSI Afterburner kullan ama bazen mavi ekrana sebebiyet verebildiği için kullanmak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2025
Merhaba, HWMonitor ile oyun oynarken parçaların sıcaklıklarını anlık takip edebilir miyim? Şey diyebilirsiniz, MSI Afterburner kullan ama bazen mavi ekrana sebebiyet verebildiği için kullanmak istemiyorum.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 29 Mayıs 2025 #2 Evet. RTSS ile birlikte bunu yapabilirsiniz. HW Monitor altından OSD'de göster demeniz lazım.
KS KS M metezqq Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 107 Beğeniler 49 29 Mayıs 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Evet. RTSS ile birlikte bunu yapabilirsiniz. HW Monitor altından OSD'de göster demeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapacağımı anlayamadım. HWMonitor üzerinden bir ayar falan mı açmam gerekiyor?
Recep Baltaş dedi: Evet. RTSS ile birlikte bunu yapabilirsiniz. HW Monitor altından OSD'de göster demeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapacağımı anlayamadım. HWMonitor üzerinden bir ayar falan mı açmam gerekiyor?