8852

Becerikli
MacOS'u VMware üzerinde çalıştırabiliyorduk ancak grafik performansı aşırı kötü oluyordu. Hatta kullanılmayacak kadar kötüydü, kısacası kullanılamazdı. Hyper-V üzerinde MacOS'u çalıştırmak mümkün mü? Eğer mümkünse grafik performansı iyi olur mu? Yeni veya eski bir sürüm fark etmez.

Hyper-V ile mümkün mü bilgim yok fakat mümkün olsa bile grafik hızlandırma performansı olarak bir farklılık olmayacaktır.

Güncelleme olarak şöyle bir link bırakayım:

GPU için ise:
  • GPU acceleration is possible through Discrete Device Assignment (DDA) using a supported GPU, however there exist a couple major caveats:
    • AMD GPUs (particularly Navi and older GPUs) generally have poor compatibility with macOS through DDA. Natively supported NVIDIA GPUs (using driver v465 or later on Windows) tend to have the best results.
    • GPU patching with Lilu and WhateverGreen is currently not supported (refer to #2299 for tracking). This also applies to other kexts like NootedRed/NootedRX that use Lilu.
Hackintosh'un aksine güncel olan Navi veya öncesi Polaris ekran kartları, Hyper-V'nin DDA yöntemine göre kötü bir performans veya uyumsuzluk çıkarıyormuş. Tam tersi native desteği olan NVIDIA kartlar ile daha iyi sonuçlar elde edilmiş. Lilu ve WEG ile GPU patch şu an için olmuyormuş.

Son düzenleme:
Geçen birisi bunu yapmaya çalışıyordu forumda, sıfır bilgi ile :) Böyle bir şey için öncelikle OpenCore gerekiyor. GPU hızlandırma bana epey zor gibi geliyor. Passthrough belki yapılabilir ama onda da GPU'nun macOS ile uyumlu olması lazım.

Geçen birisi bunu yapmaya çalışıyordu forumda, sıfır bilgi ile :) Böyle bir şey için öncelikle OpenCore gerekiyor. GPU hızlandırma bana epey zor gibi geliyor. Passthrough belki yapılabilir ama onda da GPU'nun macOS ile uyumlu olması lazım.
Kısacası kibir abidesi Apple izin vermiyor ben enayi değilim diyor. :)