Hyperkin xenon gamepad gümrükte takılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TırcıDerler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 141
Bildiğim kadarıyla 10-12 gün gibi süresi var. Sonrasında 30 Avro sınırı işleme girecekmiş. Tahmini olarak bugünden itbaren 12 gün sonra gümrüğe gelirse takılır. Öncesinde kargo Türkiye içerisine girerse sorun olmaz.

Takılma ihtimali olur ise para iadesi oluyor mu?
Kesin yaparlar diyemem ama paranı gasp etmezler. Aracının Amazon olduğunu varsayarsak bu tarz sıkıntılı durumlarda müşterinin yanında durur. Bugün bile sipariş etsen 12 günden önce gümrüğe gelir bence.

Ancak benim esas merak ettiğim şey bu ürünün özelliği nedir? 360 gamepad ile neredeyse aynı tasarımda olup 9. Nesil'den biraz ucuza satılıyor. Bu kısma takıldım biraz.

Bunu xbox 360 konsoluma alıyorum sebebi ise 9.nesile benzemesi ve xbox 360 a uyması.

Çakma dandik kollara baktım bir de buna baktım bu daha güzel geldi 2.el kollar 1000 tl zaten bunu alayım dedim ama bakalım tşk.

Bunu xbox 360 konsoluma alıyorum sebebi ise 9.nesile benzemesi ve xbox 360 a uyması.
Evet, makul bir sebep.

Çakma dandik kollara baktım bir de buna baktım bu daha güzel geldi 2.el kollar 1000 tl zaten bunu alayım dedim ama bakalım tşk.
360 konsolun için riske girmek istemiyorsan Türkiye içinde bir ürüne bakmanda fayda var. Ancak dediğim gibi, şimdi bile sipariş etsen bence 12 gün geçmeden gümrüğe gelir. 12 gün temsili bu arada. Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…