Çözüldü HyperOS 1.0.6.0 güncellemesinden sonra dil Hintçe oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 735
  • Etiketler Etiketler
    dil hyperos
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Değiştirebiliyorum.
Değiştirip telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Olmazsa test için başka bir ROM deneyin.

Ben Custom ROM + Açık bootloader + Root(whatsapp'ı zygisk'e almadım) ile girebiliyorum, sizin kapalı bootloader + stock rom ile girememeniz garip olmuş.
VPN açık değil telefon Fastboot modundan yeni açıldı zaten, cihaz konumu Birleşik Krallık olarak ayarlı.
E tamam işte Birleşik Krallık olarak ayarlıysa Hintçe yapması normal.

Şaka bir yana uygulama ayarları değişmiyor mu? Ya da değişince otomatik olarak sıfırlıyor mu?

WhatsApp gibi sosyal medya uygulamaları varsayılan dil olarak Hintçe açılıyor.

Sebebi nedir?

Eki Görüntüle 75052

Eki Görüntüle 75053
2. fotoğrafda bu hatayı vermiş:

Giriş yapmak için resmi WhatsApp'a ihtiyacınız var

Kullandığınız uygulamanın gizlilik ve güvenlik riskleri vardır. Artık WhatsApp sohbetlerinize erişmek için bu uygulamayı kullanamazsınız.

Birde Hintçe değil Bengalce bu.

Son düzenleme:
Xiaomi’den beklenebilecek maksimum kullanıcı deneyimi, aksi olsa tuhaflık var derdim.
Çözüme gelince, Google Lens açıp ayarlar sekmelerini teker teker okut dil seçeneklerini bulana kadar en mantıklısı bu.
İkinci fotoda verdiği hataya gelince de, ya Bootloader kilidin açık ve unofficial ROM yüklemişsin, ya da cihaz rootlu.

Kullandığınız uygulamanın gizlilik ve güvenlik riskleri vardır. Artık WhatsApp sohbetlerinize erişmek için bu uygulamayı kullanamazsınız.
Onu biliyorum hocam güncelleme yapınca belki düzenlemiştir diye denedim.

Birde Hintçe değil Bengalce bu.
Her seferinde ayrı bir detay çıkıyor

Çözüme gelince, Google Lens açıp ayarlar sekmelerini teker teker okut dil seçeneklerini bulana kadar en mantıklısı bu.
Dili ayarlıyorum Türkçe yapıyorum sıkıntı yok, ileri diyince tekrar aynı dil oluyor.

İkinci fotoda verdiği hataya gelince de, ya Bootloader kilidin açık ve unofficial ROM yüklemişsin, ya da cihaz rootlu.
Bootloader kilidi açık ve Xiaomi.eu Project ROM'u yüklü.

Tekrardan ROM atmayı deneyin çözülmezse stock ROM atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…