Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Değiştirip telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Olmazsa test için başka bir ROM deneyin.
Ben Custom ROM + Açık bootloader + Root(whatsapp'ı zygisk'e almadım) ile girebiliyorum, sizin kapalı bootloader + stock rom ile girememeniz garip olmuş.
Michael Scofield
Uzman
Konumdan kaynaklı olabilir VPN açık mı veya telefondan konumunuzu hintçe mi yaptınız?
VPN açık değil telefon Fastboot modundan yeni açıldı zaten, cihaz konumu Birleşik Krallık olarak ayarlı.Konumdan kaynaklı olabilir VPN açık mı veya telefondan konumunuzu hintçe mi yaptınız?
sndwchmaker
Yetkin
E tamam işte Birleşik Krallık olarak ayarlıysa Hintçe yapması normal.VPN açık değil telefon Fastboot modundan yeni açıldı zaten, cihaz konumu Birleşik Krallık olarak ayarlı.
Şaka bir yana uygulama ayarları değişmiyor mu? Ya da değişince otomatik olarak sıfırlıyor mu?
Değiştiriyorum sonra yine Hintçe oluyor.Şaka bir yana uygulama ayarları değişmiyor mu? Ya da değişince otomatik olarak sıfırlıyor mu?
İsimbulamajim
Üstün
2. fotoğrafda bu hatayı vermiş:WhatsApp gibi sosyal medya uygulamaları varsayılan dil olarak Hintçe açılıyor.
Sebebi nedir?
Eki Görüntüle 75052
Eki Görüntüle 75053
Giriş yapmak için resmi WhatsApp'a ihtiyacınız var
Kullandığınız uygulamanın gizlilik ve güvenlik riskleri vardır. Artık WhatsApp sohbetlerinize erişmek için bu uygulamayı kullanamazsınız.
Birde Hintçe değil Bengalce bu.
Son düzenleme:
Xiaomi’den beklenebilecek maksimum kullanıcı deneyimi, aksi olsa tuhaflık var derdim.
Çözüme gelince, Google Lens açıp ayarlar sekmelerini teker teker okut dil seçeneklerini bulana kadar en mantıklısı bu.
İkinci fotoda verdiği hataya gelince de, ya Bootloader kilidin açık ve unofficial ROM yüklemişsin, ya da cihaz rootlu.
Çözüme gelince, Google Lens açıp ayarlar sekmelerini teker teker okut dil seçeneklerini bulana kadar en mantıklısı bu.
İkinci fotoda verdiği hataya gelince de, ya Bootloader kilidin açık ve unofficial ROM yüklemişsin, ya da cihaz rootlu.
Onu biliyorum hocam güncelleme yapınca belki düzenlemiştir diye denedim.Kullandığınız uygulamanın gizlilik ve güvenlik riskleri vardır. Artık WhatsApp sohbetlerinize erişmek için bu uygulamayı kullanamazsınız.
Her seferinde ayrı bir detay çıkıyor
Dili ayarlıyorum Türkçe yapıyorum sıkıntı yok, ileri diyince tekrar aynı dil oluyor.Çözüme gelince, Google Lens açıp ayarlar sekmelerini teker teker okut dil seçeneklerini bulana kadar en mantıklısı bu.
Bootloader kilidi açık ve Xiaomi.eu Project ROM'u yüklü.İkinci fotoda verdiği hataya gelince de, ya Bootloader kilidin açık ve unofficial ROM yüklemişsin, ya da cihaz rootlu.
Onu biliyorum hocam güncelleme yapınca belki düzenlemiştir diye denedim.
Her seferinde ayrı bir detay çıkıyor
Dili ayarlıyorum Türkçe yapıyorum sıkıntı yok, ileri deyince tekrar aynı dil oluyor.
Bootloader kilidi açık ve Xiaomi. EU project ROM'u yüklü.
Tekrardan ROM atmayı deneyin çözülmezse stock ROM atın.
Stock ROM'a asla dönmem hocamTekrardan ROM atmayı deneyin çözülmezse stock ROM atın.
Bakayım geri bildirim raporlarım belki çözerler sonraki güncellemeler ile.