Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Değiştirip telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Olmazsa test için başka bir ROM deneyin.
Ben Custom ROM + Açık bootloader + Root(whatsapp'ı zygisk'e almadım) ile girebiliyorum, sizin kapalı bootloader + stock rom ile girememeniz garip olmuş.
erometre
Uzman
Bootloader kilidim açık, Unofficial ROM (stock rom olmayan rom) ve root yüklü ve hala Whatsapp'ı tamamen normal şekilde kullanabiliyorum.İkinci fotoda verdiği hataya gelince de, ya Bootloader kilidin açık ve unofficial ROM yüklemişsin, ya da cihaz rootlu.
Cihazın konumunu değiştiremiyor musunuz?VPN açık değil telefon Fastboot modundan yeni açıldı zaten, cihaz konumu Birleşik Krallık olarak ayarlı.
Değiştirebiliyorum.
Bootloader kilidini kapatıp Stock ROM kursam da WhatsApp açılmadı.Bootloader kilidim açık, Unofficial ROM (stock rom olmayan rom) ve root yüklü ve hala Whatsapp'ı tamamen normal şekilde kullanabiliyorum.
erometre
Uzman
Değiştirip telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin. Olmazsa test için başka bir ROM deneyin.
Ben Custom ROM + Açık bootloader + Root(whatsapp'ı zygisk'e almadım) ile girebiliyorum, sizin kapalı bootloader + stock rom ile girememeniz garip olmuş.
Bölgeyi değiştirmeden yazılımsal yeniden başlatma seçeneği ile başlattım, simdi telefon dilinde İngilizce oluyor.Değiştirip telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin.
Teşekkürler.
Tapas kod adlı cihazıma avrupa bölgesi için üretilmiş NFC destekli topaz kod adlı cihazın ROM'unu yükleyince oldu.Ben Custom ROM + Açık bootloader + Root(whatsapp'ı zygisk'e almadım) ile girebiliyorum, sizin kapalı bootloader + stock rom ile girememeniz garip olmuş.
erometre
Uzman
O halde ROM'unuzda sıkıntı var hocam.Tapas kod adlı cihazıma avrupa bölgesi için üretilmiş NFC destekli topaz kod adlı cihazın ROM'unu yükleyince oldu.
Stock ROM'a asla dönmem hocam
Bakayım geri bildirim raporlarım belki çözerler sonraki güncellemeler ile.
Yok yani stock ROM'u deneyin demek istedim attığınız ROM'da sorun vardır belki.
Yok yani stock ROM'u deneyin demek istedim attığınız ROM'da sorun vardır belki.
Stock ROM yükleyip denedim yine aynısı oldu. Sonra tekrar EU ROM'a geçtim.
Unofficial ROM olarak değerlendirdiğim oynanmış MIUI sürümleri. Muhtemelen bu sürüm de öyle.Bootloader kilidim açık, Unofficial ROM (stock rom olmayan rom) ve root yüklü ve hala Whatsapp'ı tamamen normal şekilde kullanabiliyorum.
Cihazın konumunu değiştiremiyor musunuz?