Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3586

Uzman
Makaleler
33
Cihaz
Redmi Note 12
WhatsApp gibi sosyal medya uygulamaları varsayılan dil olarak Hintçe açılıyor.

Sebebi nedir?

Screenshot_2024-08-16-23-01-39-287_com.whatsapp.webp

Screenshot_2024-08-16-23-02-11-109_com.whatsapp.webp

İkinci fotoda verdiği hataya gelince de, ya Bootloader kilidin açık ve unofficial ROM yüklemişsin, ya da cihaz rootlu.
Bootloader kilidim açık, Unofficial ROM (stock rom olmayan rom) ve root yüklü ve hala Whatsapp'ı tamamen normal şekilde kullanabiliyorum.

VPN açık değil telefon Fastboot modundan yeni açıldı zaten, cihaz konumu Birleşik Krallık olarak ayarlı.
Cihazın konumunu değiştiremiyor musunuz?

Değiştirip telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin.
Bölgeyi değiştirmeden yazılımsal yeniden başlatma seçeneği ile başlattım, simdi telefon dilinde İngilizce oluyor.

Teşekkürler.

Ben Custom ROM + Açık bootloader + Root(whatsapp'ı zygisk'e almadım) ile girebiliyorum, sizin kapalı bootloader + stock rom ile girememeniz garip olmuş.
Tapas kod adlı cihazıma avrupa bölgesi için üretilmiş NFC destekli topaz kod adlı cihazın ROM'unu yükleyince oldu.

Bootloader kilidim açık, Unofficial ROM (stock rom olmayan rom) ve root yüklü ve hala Whatsapp'ı tamamen normal şekilde kullanabiliyorum.

Cihazın konumunu değiştiremiyor musunuz?
Unofficial ROM olarak değerlendirdiğim oynanmış MIUI sürümleri. Muhtemelen bu sürüm de öyle.