- Makaleler
- 6
Hayır. Doğrulanmış kaynak bulursam yeni konu açarım belki.
Ama neredeyse hepsi doğru. Sadece güncelleme sözü bitmediyse gelir.
X7 Pro kullanıyorum. Yeni cihaz, gelir diye tahmin ediyorum.Hayır. Doğrulanmış kaynak bulursam yeni konu açarım belki.
Ama neredeyse hepsi doğru. Sadece güncelleme sözü bitmediyse gelir.
X7 Pro kullanıyorum. Yeni cihaz, gelir diye tahmin ediyorum.
2 gün önce Webtekno'nun yaptığı habere göre kesinleşen cihazlar ve geliş tarihleri:
29 Ağustos:
- Xiaomi 15 Ultra.
- Xiaomi 15s Pro.
- Xiaomi 15 Pro.
- Xiaomi 15.
- Redmi K80 Pro.
- Redmi K80 Extreme Edition.
- Xiaomi pad 7S Pro 12.5
- Xiaomi pad 7 Pro.
- POCO F7 serisi.
17 Eylül:
- Xiaomi mıx flip 2
- Redmi K80.
- Xiaomi pad 7 Ultra.
- Xiaomi pad 7
- Redmi k pad.
- Xiaomi TV s Pro mini LED 2025 serisi.
- Xiaomi TB s Pro mini LED serisi.
30 Eylül:
- Xiaomi mıx fold 4
- Xiaomi mıx flip.
- Xiaomi 14 Ultra/Titanium Special Edition.
- Xiaomi 14 Pro/Titanium Special Edition.
- Xiaomi 14.
- Redmi K70 Pro.
- Redmi K70 Extreme Edition.
- Redmi K70.
- Redmi K70e.
- Xiaomi pad 6S Pro 12.4
Sıkıntı olan çalması değil. Bir telefonda olan özelliğin başka cihazda kullanılması bence çalmak olmamalı. Apple ismi yok, arayüzü kendine göre az çok uydurmuş ve animasyon açısından değişiklik yapmış kendilerine göre ayarlamışlar sonuçta. Orijinalinden de daha iyi olmuş orası ayrıKamera bölgesini ilk kez böyle kullanan Apple olmadığı için patent alamaz zaten bunun prototip denecek kadar yaban olan ilk versiyonu LG V10 serisi ile gelen second Screen'dır.
Apple da unutulan özelliklerin şeklini değiştirip çalıp duruyor o zaman?
Samsung olsun Xiaomi olsun Apple olsun o anki duruma göre hepsiyle dalga geçeriz hocam. Mesela Apple eylem butonu getirmesi aslında dalga geçilebilecek bir şey gibi duruyor ama bu tuşu dokunmatik ile donatıp hassasiyeti geliştirmesi yani var olan projeyi çok daha üst seviyeye çıkarması benim bakış açımdan gayet güzel bir yükseltme, o yüzden bu özellikle dalga geçmek yerine yararlı bulduğumu belirtmiştim ilk çıktığında.
Kilit ekranı HyperOS 1 ile yine aynı, küçük değişiklikler yapılmış sadece hocam.Neden iOS arayüzüne benzetmişler ki? Özellikle kilit ekranı tarafında neredeyse iOS 26 ile çok benzettim.