Ethem Efe 62

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Günaydınlar,

POCO X7 Pro (HyperOS 3) cihazımda ana ekranda varsayılan launcher yerine Niagara Launcher ve custom icon pack kullanmak istiyorum. Ancak bildiğiniz üzere Xiaomi/HyperOS, 3. parti launcher seçildiğinde dahili tam ekran hareketlerini (gesture navigation) devre dışı bırakıyor.

Harici jest uygulamaları (Fluid Navigation Gestures vb.) kullandığımda ise alt taraftaki navigasyon tuşları/çubuğu kalıyor ve arayüz bütünüyle bozuluyor.

Bu alt navigasyon barını veya jest kısıtlamasını ADB komutları üzerinden aşmanın, gizlemenin güncel HyperOS 3 sürümünde çalışan stabil bir yolu var mıdır?

Root atmadan, ADB/Shizuku üzerinden bu sorunun çözülmesi mümkün mü?

Teşekkürler.

Kod:
adb shell settings put global hide_gesture_line 1

Bu komut ile geçici olarak gizleyebilirsiniz. Fakat bazi durumlarda tekrar görünür oluyor. Mesela navigasyon tipi seçimi ayarlarında.

Bir bakıma işe yaradı, activity launcher üzerinden gezinme modunun geçişini kendim bulmuştum zaten ancak arada bir resetleniyordu, telefon yeniden başlayınca mesela... Ancak kısayol modunu rehberde görmem iyi oldu, en azından hızlıca açabilmemi sağlıyor.

Onun dışında ubikitouch oldukça güzel, makul bir fiyata olduğu için satın da aldım. Kaliteli gibi, teşekkür ederim.
X8 Pro Max diye aratın hocam, Google'da başka bir forumda arkadaş sorununuzu çözmüş, rehber hazırlamış.