Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe 81
Üstün
OS akıcı, Poco X7 Pro kullanıyorum. Ama çok bloatware var, maalesef.Halamın telefonu Xiaomi 14T modelinde reklam gördükten sonra benim hiçbir sempatim kalmadı Çinli cihazlara karşı. Sizler ne düşünüyorsunuz, ne deneyim ettiniz?
Kendim Niagara Launcher satın alıp şöyle bir ana ekran yaptım. Çok daha rahat oluyor; ileride Vivo X300 Ultra almayı düşünüyorum.
Bence güzel ancak animasyonları pek hoşuma gitmiyor o Apple'daki soft hissi vermiyor.
- Makaleler
- 23
Kendi musterilerine berbat bir deneyim yasatan bir UI. Xiaomi'ye deginecek olursam; performans konusunda iyiler. Kamera konusunda da selfie disinda Mi serisi iyi. Markaya genel puanim 6/10. Bir de Apple'i kopyaliyorlar benzer alanlarda.
Reklam ve telemetri kapatılabiliyor. Şu anda sıfır reklam. + Özel DNS mullvad kullanıyorum Telefon reklamsız.
Tabii ki gönül ister default reklamsız olsun ama Çinli markalarda mümkün değil. Linux telefona geldi de biz mi kullanmadık
Tabii ki gönül ister default reklamsız olsun ama Çinli markalarda mümkün değil. Linux telefona geldi de biz mi kullanmadık
10710 81
Başarılı
"Custom ROM neden var?" sorusu icin yapilmis bir OS. Umarim bootloader kilidini acarsam crDroid kurmayi düşünüyorum.
theophilus 37
Uzman
Reklam barındıran herhangi bir OS benim kanaatimce çöpten farksızdır. Bakın reklamları engelleyebilmek reklam çıktığı gerçeğini değiştirmiyor. Satın aldığınız cihaza para ödemenize rağmen reklam görüyorsunuz. Sadece reklam da değil genel sistem uygulamalarının hantallığını düzeltemediler bir türlü. Açık konuşayım bu uğurda çalıştıklarını da düşünmüyorum. Launcher'ı dizayn edenlerin bile harici alternatifler kullandıklarına eminim. Aşırı bloatla geliyor, telefonu kullanmaya başlamadan önce saatlerce temizlik yapmanız gerekiyor. İmkan olursa custom rom kullanılmadan MI marka telefon alınmaz bana kalırsa.
venovar 81
Üstün
Redmi Pad 2 9.7 tabletimde 1 ay kadar kullandım 3.parti launcher kullanırken hareketli navigasyon seçilemiyor. Tabletlerde Themes uygulaması çalışmıyor. Bu yüzden tema ya da simge paketi yüklenmiyor. Ayrıca optimizasyonunu beğenmedim. Pil tüketimi fazla geldi bana. Şu an GSI ROM kurulu. Çoğu özellikten yoksun ama yukarıda saydıklarımı yaşamıyorum.
Yeni konular
-
Kanallar güncellendikten sonra ses kaybı sorunu
- mortem.dll
-
-
-
-
-
-
-
-