14t'de nerede reklam gördünüz? Ben de aynı modeli 2 senedir kullanıyorum, hiç bir reklam görmedim, merak ettim.Halamın telefonu Xiaomi 14T modelinde reklam gördükten sonra benim hiçbir sempatim kalmadı Çinli cihazlara karşı. Sizler ne düşünüyorsunuz, ne deneyim ettiniz?
Şöyle söyleyeyim, klasik reklam virüsleri vardır ya, hani telefonun arayüzünde çıkar, senin uygulama indirmeni falan ister. Tam olarak o şekildeydi. Bu telefonun sahibi halam oluyor, genelde çocukları oyun oynayıp video izliyor ve her reklam virüsü bulaştığında o uygulamayı ben siliyorum. Ayrıca kendimce bir düşüncem var ki, bence bu reklam virüsü uygulamaları HyperOS tarafından bilinçli bir şekilde dağıtılıyor. Çünkü telefon teknisyeni de çalıştığım dönemde reklam virüsünden dolayı gelen kullanıcılar da gördüğüm bütün reklamlar tamamen aynıydı. Belli başlı dönemlerde, belli başlı günlerde herkese aynı reklamın gösteriliyor olması bence tesadüf değil.14t'de nerede reklam gördünüz? Ben de aynı modeli 2 senedir kullanıyorum, hiç bir reklam görmedim, merak ettim.