HyperOS, performans veya görünüm için ayar önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    önerisi

3586

Uzman
Makaleler
33
Redmi Note 12, HyperOS 1 de performans veya görünüm olarak telefonu daha da ileri seviyeye taşıyacak, ayarlar veya uygulamalar nedir?

Hocam onun dışında pek yapacak bir şey yok. Root atabilirsiniz, performansı arttırmak için.

Root attıktan sonra MemeUI Enchancer kurabilirsiniz.

İllaki yüksek performans istiyorsanız, sanırım Android'e gelmesi lazım Revo Uninstaller ile sistem programlarını kaldırın derim. (Dikkatli olmanızı tavsiye ederim sistem dosyalarını bozabilirsiniz.)

Onun dışında Bootloader kilidi açık ise güzel bir ROM yüklemenizi tavsiye ederim. (Cihaz garanti dışı kalıyor diye biliyorum.)

Cihaz modeli nedir?

Hocam garantisi bitene kadar Root atmayı düşünmüyorum zaten HyperOS bootloader kilidini açmaya izin vermiyor, Root atmayı zorlaştırıyor. Cihazım Redmi Note 12.

Hocam garantisi bitene kadar Root atmayı düşünmüyorum zaten HyperOS bootloader kilidini açmaya izin vermiyor, Root atmayı zorlaştırıyor. Cihazım Redmi Note 12.
Aynı cihazı bende kullanıyorum. Bende hiçbir şekilde kasma ve donma yok. Tavsiyem RAM Plus özelliğini kapatmanız.

Bkz.

Ayrica hiçbir

Bende de kasma donma problemi yok hocam, belki cihaz içinde performans yükselten ayarlar vardır belki diye forum halkından bilgi almak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…