Detaylar
Kim cevapladı?İsmail Yıldız
Başarılı
Debloat yapın.
Yaptım zaten hocam.
İsmail Yıldız
Başarılı
Hocam onun dışında pek yapacak bir şey yok. Root atabilirsiniz, performansı arttırmak için.
The Shorekeeper
Üstün
Root attıktan sonra MemeUI Enchancer kurabilirsiniz.
github.com
GitHub - iamlooper/MemeUI-Enhancer: Enhances MIUI for better battery backup and performance by tweaking core MIUI services
Enhances MIUI for better battery backup and performance by tweaking core MIUI services - GitHub - iamlooper/MemeUI-Enhancer: Enhances MIUI for better battery backup and performance by tweaking core...
MemeUI Enhancer
Enhances MIUI for better battery backup and performance by tweaking core MIUI servicesMore info at github.com/iamlooper/MemeUI-EnhancerJoin t.me/loopprojects to get more updates!
www.pling.com
Beyazıt
Üstün
İllaki yüksek performans istiyorsanız, sanırım Android'e gelmesi lazım Revo Uninstaller ile sistem programlarını kaldırın derim. (Dikkatli olmanızı tavsiye ederim sistem dosyalarını bozabilirsiniz.)
Onun dışında Bootloader kilidi açık ise güzel bir ROM yüklemenizi tavsiye ederim. (Cihaz garanti dışı kalıyor diye biliyorum.)
Cihaz modeli nedir?
Onun dışında Bootloader kilidi açık ise güzel bir ROM yüklemenizi tavsiye ederim. (Cihaz garanti dışı kalıyor diye biliyorum.)
Cihaz modeli nedir?
İllaki yüksek performans istiyorsanız, sanırım Android'e gelmesi lazım Revo Uninstaller ile sistem programlarını kaldırın derim. (Dikkatli olmanızı tavsiye ederim sistem dosyalarını bozabilirsiniz.)
Cihaz modeli nedir?
Hocam garantisi bitene kadar Root atmayı düşünmüyorum zaten HyperOS bootloader kilidini açmaya izin vermiyor, Root atmayı zorlaştırıyor. Cihazım Redmi Note 12.
Beyazıt
Üstün
Aynı cihazı bende kullanıyorum. Bende hiçbir şekilde kasma ve donma yok. Tavsiyem RAM Plus özelliğini kapatmanız.Hocam garantisi bitene kadar Root atmayı düşünmüyorum zaten HyperOS bootloader kilidini açmaya izin vermiyor, Root atmayı zorlaştırıyor. Cihazım Redmi Note 12.
Bkz.
Rehber: VRAM/Swap gerekli mi?
Merhaba arkadaşlar, bu makalede sanal RAM diye tabir ettiğimiz özelliği kullanmalı mıyız, kullanırsak bizden götürüsü ne olur? Ondan bahsedeceğim sizlere, başlayalım. Şu an kullandığım cihaz 8 GB Swap'e kadar desteklemekte. Ne güzel toplamda 16 GB oluyor daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama o...
Ayrica hiçbir
Bende de kasma donma problemi yok hocam, belki cihaz içinde performans yükselten ayarlar vardır belki diye forum halkından bilgi almak istedim.
Aynı cihazı bende kullanıyorum. Bende hiçbir şekilde kasma ve donma yok. Tavsiyem RAM Plus özelliğini kapatmanız.
Bkz.
Rehber: VRAM/Swap gerekli mi?
Merhaba arkadaşlar, bu makalede sanal RAM diye tabir ettiğimiz özelliği kullanmalı mıyız, kullanırsak bizden götürüsü ne olur? Ondan bahsedeceğim sizlere, başlayalım. Şu an kullandığım cihaz 8 GB Swap'e kadar desteklemekte. Ne güzel toplamda 16 GB oluyor daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama o...techolay.net
Bende de kasma donma problemi yok hocam, belki cihaz içinde performans yükselten ayarlar vardır belki diye forum halkından bilgi almak istedim.