Detaylar
Kim cevapladı?
1
178
Ziyaretçi
Geçen güncelleme de Google'nin mesajlar uygulamasını rafa kaldırıp telefona ait mesajlar uygulaması geldi. Buna sevinmiştim fakat tekrardan gelen bir güncelleme ile ona da reklamı yerleştirdiler. Hocam bu reklamlara bir çözüm bulmamız lazımOnu bile IPhone'dan kopyalıyor. Şimdi telefonu kullanan Çin reklamı kullanıcıları ne seviniyordur " iPhone elimize geldi, IPhone'dan daha stabil " diye.
Kendine özgü bir arayüz kullanmak isterseniz: ColorOS, OneUI ve AOSP tercih ederim.Benim hâla anlamadığım neden iPhone'dan kopyalıyor? Özgün olması daha iyi değil midir? Kendi prestijine zarar veriyor, çakma bir arayüz kullanmak istemem.
- Makaleler
- 4
Hocam MIUI'siz saf android kurma rehberiniz var mi Xiaomi için? Yoksa yapacak mısınız? MIUI'den nefret ediyorum, kurtulmak için saf android bile kullanabilirim. Google Pixel romlarından yapılıyordu sanırım.
Bir OneUI gibi güzel şeyler yapamadılar.
Aosp atın, kafanız rahat olur.Geçen güncelleme de Google'nin mesajlar uygulamasını rafa kaldırıp telefona ait mesajlar uygulaması geldi. Buna sevinmiştim fakat tekrardan gelen bir güncelleme ile ona da reklamı yerleştirdiler. Hocam bu reklamlara bir çözüm bulmamız lazım![]()
Hangi model?Hocam MIUI'siz saf android kurma rehberiniz var mi Xiaomi için? Yoksa yapacak mısınız? MIUI'den nefret ediyorum, kurtulmak için saf android bile kullanabilirim. Google Pixel romlarından yapılıyordu sanırım.
Kendine özgü bir arayüz kullanmak isterseniz: ColorOS, One UI ve AOSP tercih ederim.
Hocam ColorOS diyorsunuz da Oxygen OS'a gelen pil sağlığı menüsündeki yazılara kadar birebir iPhone ile aynı. O da Xiaomi'ye dönüşmeye başladı. Yakında color OS'a da gelir bu.
Hocam MIUI'siz saf Android kurma rehberiniz var mi Xiaomi için? Yoksa yapacak mısınız? MIUI'den nefret ediyorum, kurtulmak için saf Android bile kullanabilirim. Google pixel romlarından yapılıyordu sanırım.
Bir One UI gibi güzel şeyler yapamadılar.
Yapacağım yapmasına fakat elimde hem cihaz olmaması hem de bu Bootloader kilidini açmalarını zorlaştırmaları işleri neredeyse imkansız hale getirdi. Rehber yazarken çektiğim bin bir türlü zorluğu siz biliyorsunuz zaten.
Dosya Ekleri
Her cihazda bulunmadığı için bişey diyememHocam ColorOS diyorsunuz da Oxygen OS'a gelen pil sağlığı menüsündeki yazılara kadar birebir iPhone ile aynı. O da Xiaomi'ye dönüşmeye başladı. Yakında color OS'a da gelir bu.
- Makaleler
- 4
Redmi Note 12 Pro kullanıyorum. Yeni olduğu için uyumlu olmayabilir tabi.
5G mi 4G mi?Redmi Note 12 Pro kullanıyorum. Yeni olduğu için uyumlu olmayabilir tabi.
- Makaleler
- 4
4G, 732g işlemcili.