Evet hocam ya eskisi gibi kıramıyorlar oyunları.Şu ana kadar sorun yaşayana rastlamadım ama ileride de olmayacağı anlamına gelmiyor tabii. Seni de Anti Denuvo Sanctuary'e davet edelim bari.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Kim uğraşacak kırmayla falan gel sen boş ver onları.
- Makaleler
- 6
Bunun bircok sebebi var. DRM sistemlerinin eskiye gore cok daha karmasik hale gelmesi, online dogrulama ve sunucu bagimliliginin artmasi, ekonomik motivasyon, teknik bilgiye sahip kisi sayisinin azalmasi vs vs.
Zaten bazi cok bilgili ve isinde uzman isimler eski rekabet ortaminin, heyecanin ve keyifin artik olmadigini dile getirerek Sahneden ayrildi. Bunun da etkisi var. Eskisi kadar kolay bulunmuyor uzman abilerin sayisi.
Remus Lupin 47
Üstün
- Makaleler
- 1
O ne ?Şu ana kadar sorun yaşayana rastlamadım ama ileride de olmayacağı anlamına gelmiyor tabii. Seni de Anti Denuvo Sanctuary'e davet edelim bari.![]()
YASEDEM 47
Uzman
Ücretsiz mi?
Evet. Bir oyun aktivasyonu aldıktan sonra 2-3 günlük bir cooldown oluyor sadece. O sürede de aldığınız oyunu oynuyorsunuz zaten. Sunucuya yeni katıldıysanız 2 gün sonra token almaya başlayabiliyorsunuz. Kurallar dahilinde anlatacaklarım maalesef bu kadar. Google'a yazarsanız DC davet linki çıkıyor zaten üstlerde hemen.
Remus Lupin 47
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben girdim sunucuya. Ayıktırdığınız için çok teşekkür ederim.Evet. Bir oyun aktivasyonu aldıktan sonra 2-3 günlük bir cooldown oluyor sadece. O sürede de aldığınız oyunu oynuyorsunuz zaten. Sunucuya yeni katıldıysanız 2 gün sonra token almaya başlayabiliyorsunuz. Kurallar dahilinde anlatacaklarım maalesef bu kadar. Google'a yazarsanız DC davet linki çıkıyor zaten üstlerde hemen.
Sorun olursa profilime yazabilirsin.Ben girdim sunucuya. Ayıktırdığınız için çok teşekkür ederim.
HV gordugum an uzaklasiyorum ben maalesef hic mantikli gelmiyor bana bir crack icin kapilari bu kadar acik birakmak.
Artık güvenlik özelliklerini kapatmadan da Hypervisor bypass uygulayabiliyorsunuz. Malum korsan forumunda açık kaynak olarak paylaşılıyor ve denetleniyorlar. Bu konuda korsan forumları çok sıkı zaten.
Kısacası size kalmış. Vanguard denen rootkiti indiriyorsanız Hypervisor de sorun olmamalı.
Kısacası size kalmış. Vanguard denen rootkiti indiriyorsanız Hypervisor de sorun olmamalı.