cesurdrnn Çalışkan Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 1 9 Ocak 2025 #1 KZ ZSN Pro IEM kulaklık aldım. Mikrofonunu kullanabilmek için HyperX Cloud 2'nin (2. görsel) ses kartını kullansam mikrofon ve kulaklık sorunsuz çalışır mı yoksa dönüştürücü mü almam gerekli? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
KZ ZSN Pro IEM kulaklık aldım. Mikrofonunu kullanabilmek için HyperX Cloud 2'nin (2. görsel) ses kartını kullansam mikrofon ve kulaklık sorunsuz çalışır mı yoksa dönüştürücü mü almam gerekli?
Çözüm Dreamshox 9 Ocak 2025 cesurdrnn dedi: KZ ZSN Pro IEM kulaklık aldım. Mikrofonunu kullanabilmek için HyperX Cloud 2'nin (2. görsel) ses kartını kullansam mikrofon ve kulaklık sorunsuz çalışır mı yoksa dönüştürücü mü almam gerekli? Eki Görüntüle 113627 Eki Görüntüle 113628 Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da şu içeriği buldum bakmanızda fayda var. Muhtemelen çalışacaktır ek bir dönüştürücü gerektireceğini sanmıyorum.
cesurdrnn dedi: KZ ZSN Pro IEM kulaklık aldım. Mikrofonunu kullanabilmek için HyperX Cloud 2'nin (2. görsel) ses kartını kullansam mikrofon ve kulaklık sorunsuz çalışır mı yoksa dönüştürücü mü almam gerekli? Eki Görüntüle 113627 Eki Görüntüle 113628 Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da şu içeriği buldum bakmanızda fayda var. Muhtemelen çalışacaktır ek bir dönüştürücü gerektireceğini sanmıyorum.
Dreamshox Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 659 Çözümler 2 Beğeniler 361 9 Ocak 2025 #2 cesurdrnn dedi: KZ ZSN Pro IEM kulaklık aldım. Mikrofonunu kullanabilmek için HyperX Cloud 2'nin (2. görsel) ses kartını kullansam mikrofon ve kulaklık sorunsuz çalışır mı yoksa dönüştürücü mü almam gerekli? Eki Görüntüle 113627 Eki Görüntüle 113628 Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da şu içeriği buldum bakmanızda fayda var. Muhtemelen çalışacaktır ek bir dönüştürücü gerektireceğini sanmıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
cesurdrnn dedi: KZ ZSN Pro IEM kulaklık aldım. Mikrofonunu kullanabilmek için HyperX Cloud 2'nin (2. görsel) ses kartını kullansam mikrofon ve kulaklık sorunsuz çalışır mı yoksa dönüştürücü mü almam gerekli? Eki Görüntüle 113627 Eki Görüntüle 113628 Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da şu içeriği buldum bakmanızda fayda var. Muhtemelen çalışacaktır ek bir dönüştürücü gerektireceğini sanmıyorum.
KS KS cesurdrnn Çalışkan Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 1 10 Ocak 2025 #3 Dreamshox dedi: Hocam YouTube'da şu içeriği buldum bakmanızda fayda var. Muhtemelen çalışacaktır ek bir dönüştürücü gerektireceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekür ederim hocam yardımınız için Sorunsuz çalışıyor ama dip ses geliyor bunu nasıl çözebilirim? Dreamshox dedi: Hocam YouTube'da şu içeriği buldum bakmanızda fayda var. Muhtemelen çalışacaktır ek bir dönüştürücü gerektireceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Dreamshox dedi: Hocam YouTube'da şu içeriği buldum bakmanızda fayda var. Muhtemelen çalışacaktır ek bir dönüştürücü gerektireceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekür ederim hocam yardımınız için Sorunsuz çalışıyor ama dip ses geliyor bunu nasıl çözebilirim? Dreamshox dedi: Hocam YouTube'da şu içeriği buldum bakmanızda fayda var. Muhtemelen çalışacaktır ek bir dönüştürücü gerektireceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla...
Dreamshox Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 659 Çözümler 2 Beğeniler 361 10 Ocak 2025 #4 cesurdrnn dedi: Teşekkür ederim hocam yardımınız için. Sorunsuz çalışıyor ama dip ses geliyor bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... HyperX uygulamasından sürücü kartını güncelleyin. Artı 0 Eksi
cesurdrnn dedi: Teşekkür ederim hocam yardımınız için. Sorunsuz çalışıyor ama dip ses geliyor bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... HyperX uygulamasından sürücü kartını güncelleyin.