Detaylar
Kim cevapladı?Ninja in Pyjama
Üstün
Konuştuğun uygulamadaki ses ayarlarından "Ses iletim eşiği"ni yükselt, yankı önleme ve gürültü engelleme gibi teknolojileri aktif hale getir. Giriş sesini biraz kıs ve istiyorsan Voice Meeter Banana yükleyip mikrofonuna özel ayar yapabilirsin.
Ek olarak aygıtın NGENUITY destekliyorsa oradan da ayarlamalar yapabilirsin. Firmware güncellemesi gelmişse mutlaka yap.
Ek olarak aygıtın NGENUITY destekliyorsa oradan da ayarlamalar yapabilirsin. Firmware güncellemesi gelmişse mutlaka yap.
fxxs
Başarılı
Konuştuğun uygulamadaki ses ayarlarından "ses iletim eşiği"ni yükselt, yankı önleme ve gürültü engelleme gibi teknolojileri aktif hale getir. Giriş sesini biraz kıs ve istiyorsan VoiceMeeter Banana yükleyip mikrofonuna özel ayar yapabilirsin.
Ek olarak aygıtın NGenuity destekliyorsa oradan da ayarlamalar yapabilirsin. Firmware güncellemesi gelmişse mutlaka yap.
Aslında problem sesin dışarıya çok fazla çıkması ama buna da ben bir şey yapamam sanırım. Paramızla rezil oluyoruz.
Ninja in Pyjama
Üstün
Çıkış sesi veya bilgisayarının sesi çok yüksek ise o normal. Ses seviyesi yüksek olmamasına rağmen dışarıya çok gürültü veriyorsa bir şeyler yanlış gidiyordur. Kulaklık pedlerinin tam takılı olduğundan emin ol.Aslında problem sesin dışarıya çok fazla çıkması ama buna da ben bir şey yapamam sanırım. Paramızla rezil oluyoruz.
Yeni konular
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle