Merhaba, Cloud 2 satıp Cloud 3 almak mantıklı mı? Cloud 3'te sorun var mı? Varsa ne gibi sorunlar var?
Detaylar
Kim cevapladı?SunseTTime
Uzman
Hyperx Cloud III rezalet bir kulaklık. Ses seviyesi yerlerde. Kesinlikle önermiyorum.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
İki kulaklığı da uzun süre kullandım.
Cloud 2 de sıkıntı yoksa Cloud 3 e geçme.
Cloud 2 de sıkıntı yoksa Cloud 3 e geçme.
Herkes farklı bir şey söylediği için sorma gereği duydum hepinize teşekkürler, ayrıca arkadaşımdan belliydi zaten, geçen sağ kulaklıkta ses kesiliyormuş garantiye gönderecekti. Bu kulaklığın kaçıncı versiyonu hala sorunlar var gerçekten rezillik. Şahsi fikrim HP, HyperX'i satın alarak bütün olayı bozdu. Fakat her şeye rağmen desteği mükemmel ötesi başka markaların sağlamadığı hizmeti sağlıyor. Daha geçen Cloud 2 için, mikrofon, pad, ses Kart'ını ücretsiz olarak temin ettim.
SunseTTime
Uzman
Ben hyperx cloud III model kulaklıklığı gidip Vatan'da denedim gerçekten kötüydü. Ses seviye çok düşük. Onun dışında Havid H2002d model kulaklığı almıştım onda da çok fena dip ses vardı iade ettim. Şu anda Rampage X-ranger 7.1 model kulaklığı kullanıyorum gayet memnunum. Zaten bundan önce dört sene kadar Rampage rm-k3 cashe model kulaklığı kullandım, pedleri erimese değiştirmezdim. Rampage pek sevilmiyor ama marka takıntın yoksa öneririm. Beni daha hiç üzmedi. Tek kusuru son seste dışarıya ses veriyor o da benim için sorun değil.Herkes farklı bir şey söylediği için sorma gereği duydum hepinize teşekkürler, ayrıca arkadaşımdan belliydi zaten, geçen sağ kulaklıkta ses kesiliyormuş garantiye gönderecekti. Bu kulaklığın kaçıncı versiyonu hala sorunlar var gerçekten rezillik. Şahsi fikrim HP, HyperX'i satın alarak bütün olayı bozdu. Fakat her şeye rağmen desteği mükemmel ötesi başka markaların sağlamadığı hizmeti sağlıyor. Daha geçen Cloud 2 için, mikrofon, pad, ses Kart'ını ücretsiz olarak temin ettim.
Ben HyperX Cloud III model kulaklıklığı gidip Vatan'da denedim gerçekten kötüydü. Ses seviye çok düşük. Onun dışında havid H2002D model kulaklığı almıştım onda da çok fena dip ses vardı iade ettim. Şu anda Rampage X-Ranger 7.1 model kulaklığı kullanıyorum gayet memnunum. Zaten bundan önce dört sene kadar Rampage RM-K3 cashe model kulaklığı kullandım, pedleri erimese değiştirmezdim. Rampage pek sevilmiyor ama marka takıntın yoksa öneririm. Beni daha hiç üzmedi. Tek kusuru son seste dışarıya ses veriyor o da benim için sorun değil.
Önerin için sağ ol, daha önceden Rampage kullandığım olmuştu ama artık Rampage tercih etmiyorum. Bugün yeni bir kablosuz kulaklık satın aldım. Cloud 2 şimdilik kenarda duracak