AEC

Çalışkan
Merhaba. HyperX Cloud 3 kulaklık satın aldım geçen sene eylül ayında MediaMarkt'tan. Ürünün sağ tarafından ses bazen az geliyor, bazen komple ses bozuk geliyor gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Ürünü garantiye göndermek istiyorum fakat HyperX'in kendi sitesi üzerinden destek almaya çalıştığımda "Our chat is currently unavailable" hatası alıyorum. Ülkeyi USA seçsem de TR seçsem de aynı hatayı alıyorum. Garanti sürecinde nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

D

Merhaba. HyperX Cloud 3 kulaklık satın aldım geçen sene eylül ayında MediaMarkt'tan. Ürünün sağ tarafından ses bazen az geliyor, bazen komple ses bozuk geliyor gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Ürünü garantiye göndermek istiyorum fakat HyperX'in kendi sitesi üzerinden destek almaya çalıştığımda "our chat is currently unavailable" hatası alıyorum. Ülkeyi USA seçsem de TR seçsem de aynı hatayı alıyorum. Garanti sürecinde nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Mediamarkta faturanızla beraber gidip garantiye göndereceğim diyorsun durumu anlatıyorsun iki tane belgeye imza atıyorsun fotoğraflarını çekip garantiye gönderiyorlar sana da kağıt veriyorlar oradan takip edebiliyorsun.